10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJula, eliminat din Cupa Germaniei

Jula, eliminat din Cupa Germaniei

Echipa la care evoluează atacantul român Emil Jula, Energie Cottbus, a fost eliminată din Cupa Germaniei, fiind învinsă miercuri, în optimile de finală, de Bayer Leverkusen, cu scorul de 3-1. Bayer a condus la pauză cu 3-0, graţie reuşitelor lui Helmes (’12), Kadlec (’29) şi Augusto (’43), golul de onoare al formaţiei din Cottbus fiind marcat în ultimul minut de Skela. Emil Jula a evoluat la Energie din minutul 66.
Tot miercuri, Wolfsburg s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Germaniei după ce a învins, cu 5-1, pe Hansa Rostock, în optimi. „Lupii“ au înscris prin Grafite (’58, ’86-penalti, ’90), Bulow (’65-autogol) şi Gentner (’80), în timp ce pentru Hansa a punctat Fillinger (’68).
În celelalte două partide disputate miercuri în sferturile de finală ale Cupei Germaniei, Borussia Dortmund a pierdut în faţa lui Werder Bremen, scor 1-2 (Frei ’11 / Almeida ’62, Pizarro ’80), în timp ce Karlsruhe a cedat în favoarea formaţiei Wehen Wiesbaden, scor 0-1 (Konig ’73). Partidele din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Germaniei se vor desfăşura pe 3 şi 4 martie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS