10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu Bornescu spre Cupa UEFA

Cu Bornescu spre Cupa UEFA

Portarul titular al Universităţii era dat ieri la Dinamo de presa centrală. Conform acesteia, Mircea Bornescu ar urma să plece în „Ştefan cel Mare“, în cazul în care Bogdan Lobonţ va părăsi „Groapa“. Invocând surse apropiate ambelor grupări, unul dintre ziarele de sport centrale susţinea că preţul care ar urma să fie încasat de Adrian Mititelu ar fi de un milion de euro.

Primul care a reacţionat ieri în urma acestei informaţii a fost managerul general al clubului Universitatea, Ilie Balaci, care susţinea că nu se pune problema ca „Jose“ să îmbrace tricoul alb-roşu. „Chiar credeţi că Mititelu ar vinde vreodată jucători la Dinamo? Cred că voi nu l-aţi înţeles încă pe Adrian. El e ca Gigi Becali. Nu poate face afaceri cu Dinamo! De fapt, până şi Gigi mai face afaceri cu cei din «Ştefan cel Mare», dar Mititelu, niciodată. Să nu uităm că Adrian Mititelu a avut oferte foarte bune pentru mai mulţi jucători, dar a refuzat să-i vândă. Eu nu am vorbit cu el despre o plecare a lui Bornescu, iar în linii mari, acesta este lotul pentru retur şi sperăm ca Universitatea Craiova să se califice în cupele europene cu Mircea în poartă“, a spus Balaci pentru gsp.ro.

Şansele ca Bornescu să ajungă la Dinamo sunt nule, dacă punem în balanţă şi declaraţiile patronului Adrian Mititelu, făcute acum două săptămâni: „Bornescu nu pleacă niciunde! N-are rost să vorbim despre asta. Chiar dacă l-am adus pe Merlier, Bornescu rămâne la Craiova“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII