24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii ieşiră la grădină

Pandurii ieşiră la grădină

Jucătorii gorjeni s-au antrenat ieri în grădina Hotelului Sera, sub atenta supraveghere a antrenorului Sorin Cîrţu.

 

Deoarece după-amiază era programat al doilea amical al stagiului din Antalya, pandurii au avut parte de un antrenament mai uşor în prima parte a zilei. După ce au lucrat la sala de forţă, Cîrţu şi-a scos elevii în grădina Hotelului Sera. Jucătorii accidentaţi, Ghindeanu, Tilincă şi Cardoso au fost menajaţi, în schimb Iordache şi Orac s-au pregătit normal.

Revenit alături de colegii săi după ce a fost indisponibil în primele zile ale stagiului din cauza unor probleme medicale, Ilie Iordache, poreclit mai nou „briliantul“, a fost primit cu apaluze, însă a fost avertizat de „vicele“ Viorel Temelescu că are de recuperat antrenamentele pierdute.

Autor al unei triple în amicalul cu amatorii nemţi, spaniolul Ibon Arrieta a primit aprecieri din ţară, din partea preşedintelui Marin Condescu. „Dacă Arrieta continuă aşa o să fie rezolvată problema atacului. Nu sunt foarte importante meciurile de pregătire, dar îţi dau încredere şi moral bun“, a spus Condescu.

 

Raskovic se simte bine la Pandurii

 

Obişnuit cu pregătirea dură de la fostul său club Steaua Roşie Belgrad, sârbul Milanko Raskovic nu se plânge de intensitatea antrenamentelor lui Sorin Cîrţu. „Nu pot să spun că e foarte greu acum că abia am început. Sunt antrenamente normale, grele pentru toţi jucătorii, ca de obicei iarna, dar trebuie să le facem dacă vrem să jucăm bine. E normal pentru această perioadă să fie aşa, antrenamente mai intense şi mai multe. Poate a fost un pic mai greu la Steaua Roşie, dar pot să spun că e cam la fel peste tot. Am făcut şi acolo aproape toate exerciţiile pe care le face acum antrenorul şi nu am de ce să mă plâng că ar fi mai greu“, a spus Raskovic.

Atacantul sârb se declară mulţumit de ce a realizat în tur, el reuşind două goluri, unul în campionat şi unul în cupă. „Turul la Pandurii a fost mai dificil, nu sunt mulţumit de cât am jucat, dar sunt mulţumit de cum am jucat. Pentru că, atunci când am intrat, de obicei am şi dat gol. Sunt fericit că atunci când antrenorul apelează la mine îmi fac datoria şi înscriu, asta înseamnă că am jucat bine. Mă simt foarte bine aici, la Pandurii. Pot spune, sincer, că sunt fericit la noua mea echipă“, a afirmat plavul. Milanko Raskovic se anunţă un candidat serios pentru titularizarea în atacul echipei Pandurii în retur, reuşind să marcheze în primul amical al gorjenilor din acest an.

 

Amicalul cu georgienii, reprogramat

 

Cel de-al doilea joc de verificare al pandurilor din Turcia, programat ieri cu echipa de primă ligă, FK Wit Georgia, nu s-a mai disputat din cauza vremii nefavorabile. Totuşi, aseară oficialii celor două echipe au căzut de acord ca partida să aibă loc astăzi, de la ora 15.00, la Belek.

Mâine, este programat încă un amical pentru gorjeni în compania echipei Metalurgs Liepaja din Letonia.

Şi cel de-al doilea stagiu al echipei gorjene va avea loc tot în Antalya, la Belek, unde Pandurii participă la Arcadia Cup, oficialii echipei vizitând mai multe locaţii şi baze sportive din zonă. Hotelurile Papilon ar fi preferate de gorjeni, deoarece dispun de un complex de terenuri de joc şi de antrenament situat la cinci minute de mers cu autocarul de Belek, însă vor fi vizitate şi alte posibile locaţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS