3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe-a bătut şi Tomis Constanţa

Ne-a bătut şi Tomis Constanţa

Voleibalistele craiovene au înregistrat a 12-a înfrângere, din 15 partide disputate în acest campionat.

 

Echipa feminină de volei SCM – Universitatea Craiova a pierdut joi seară, pe teren propriu, disputa cu VC 2004 Tomis Constanţa, scor 3-0 (12, 20, 17), într-un meci devans contând pentru etapa a 17-a din Divizia A1.

Chiar dacă nu puteau emite pretenţii la victorie, deoarece întâlneau formaţia clasată pe locul doi, oltencele au dezamăgit prin maniera cum au tratat jocul.

„Fetele au intrat în teren timorate şi le-a lipsit ambiţia, dorinţa de a reuşi. Nu s-au descurcat extraordinar de bine, au făcut multe greşeli personale, iar cele mai mari probleme
le-am avut la preluare“, a concluzionat la finalul meciului antrenoarea principală a echipei din Bănie, Puşa Dina. Voleibalistele de la SCM-U au dezamăgit în multe momente ale jocului puţinii spectatori prezenţi în Sala Sporturilor. În mai multe faze, jucătoarele din Bănie se invitau una pe alta la minge, iar balonul cădea între ele. Totuşi, spectatorii au putut vedea volei de calitate, oferit de constănţence, care şi-au respectat blazonul şi au luptat pentru fiecare minge. La SCM-U au evoluat: Dimitrova, Vasinca, Cocoş, Toteva, Drâmboi, Bucur, Mozgon – libero. Au mai intrat: Simovici, Sturzu, Popovici. Antrenorul sârb al constănţencelor, Alexander Boskovic, a trimis în teren următoarea echipă: Simanic, Chiţigoi, Bobi, Livingston, Mahon, Ciobanu, Pristavu – libero. Au mai intrat: Necula, Strâmbu şi Vâlcu.

Azi cu Dinamo

 

Formaţia din Bănie înfruntă astăzi, tot pe teren propriu, pe Dinamo Bucureşti, locul trei în Divizia A1. Partida din Sala Sporturilor va începe la ora 11.00.

Oltencele însă sunt cu gândul la meciul cu o altă formaţie bucureşteană, Rapid, pe care o vor întâlni pe 31 ianuarie. Atunci se preconizează să intre în teren şi antrenoarea secundă Daniela Mincă, pentru a ajuta echipa să învingă una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării. „Sper ca odată cu întoarcerea Danei Mincă pe teren să ne revenim şi să ne salvăm de la retrogradare. Nici nu mă gândesc că nu vom bate Rapidul în Capitală“, a mai spus Puşa Dina.

Nou-promovata SCM-U Craiova a înregistrat 12 înfrângeri şi doar trei victorii în acest sezon şi ocupă locul nouă în clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS