17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZizou, dorit la Real Madrid

Zizou, dorit la Real Madrid

Fostul mijlocaş francez Zinedine Zidane este dorit la Real Madrid pentru a prelua funcţia de antrenor al formaţiei de tineret, în cazul în care Florentino Perez va redeveni preşedintele echipei, în urma alegerilor din vară, a anunţat ieri cotidianul AS. Florentino Perez intenţionează să candideze la alegerile pentru funcţia de preşedinte, iar pentru campanie şi-a stabilit mai multe obiective, chiar dacă presa spaniolă scrie că el are cele mai multe şanse de câştig. Omul de afaceri doreşte să îl aducă în funcţia de antrenor al echipei de tineret pe fostul căpitan al naţionalei Franţei, Zinedine Zidane. Fostul fotbalist al lui Real Madrid are în continuare o casă în capitala Spaniei, iar copiii săi joacă pentru echipa de juniori a clubului.
Sursa citată mai scrie că Perez este dispus să-i ofere lui Zidane chiar şi funcţia de director sportiv al clubului, deoarece Predrag Mijatovic o va părăsi în viitorul apropiat.
Cei doi s-au întâlnit ultima dată la meciul dintre prietenii lui Zidane şi Ronaldo, iar francezul i-a spus atunci lui Florentino Perez că este dispus să se întoarcă la Real Madrid dacă fostul preşedinte revine în funcţia pe care a ocupat-o pentru aproximativ şase ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS