12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetrecere cu promisiuni de cupe europene

Petrecere cu promisiuni de cupe europene

Suporterii Universităţii Craiova s-au întâlnit cu Nicolo Napoli şi jucătorii, obţinând din partea acestora promisiunea că vor face totul pentru a duce echipa în competiţiile europene intercluburi.

 

Jucătorii şi staff-ul tehnic al Ştiinţei au petrecut mai bine de o oră împreună cu suporterii, joi seară, în club Glitter din Craiova, pe melodiile dedicate grupării din Bănie. Au cântat, au scandat, au dat autografe, s-au fotografiat cu fanii şi au făcut promisiuni pentru noul an. Rând pe rând, Nicolo Napoli, Jerry Gane, Mircea Bornescu, Florin Costea şi ceilalţi au luat cuvântul, cu toţii vorbind despre o calificare în cupele europene aşteptată de atâţia ani. Nu au fost „iertaţi“ nici străinii din lot, în frunte cu Jeremie Njock, şi nici ultimele achiziţii, portarul Pieter Merlier, fundaşul Anthony Bryan Bran şi mijlocaşul Filip Nechifor adresându-se şi ei suporterilor.

De la petrecere au lipsit doar Dănănae, Dilevski şi Wobay, în timp ce Dorel Stoica, deşi anunţase că nu va veni, nu a putut sta departe de fani, făcând special drumul de la Severin pentru a fi în mijlocul lor. Fostul jucător al Universităţii, Ionuţ Luţu, nu a ratat ocazia de a fi din nou alături de alb-albaştri, el sosind la eveniment înaintea echipei, însă a plecat subit, înainte să se termine petrecerea. Degeaba l-au chemat fanii la microfon pentru a auzi câteva vorbe de la cel pe care l-au numit „Hagiluţu“, pentru că el nu a mai fost de găsit. Dintre foştii jucători ai Ştiinţei, în mijlocul suporterilor s-au mai aflat Aurică Beldeanu, care în prezent activează la Departamentul scouting al clubului, şi Emil Săndoi, antrenorul naţionalei de tineret. Acesta a ajuns după ce plecase echipa, dar a ţinut să le transmită alb-albaştrilor mult succes în retur.

Dacă la precedentul eveniment de acest gen, desfăşurat în urmă cu trei ani, au fost prezenţi şi alţi suporteri celebri ai Ştiinţei, precum Mugur Mihăescu sau Şerban Huidu, joi aceştia nu şi-au mai făcut apariţia, doar Florin Minculescu, fiul solistului trupei Iris, Cristi Minculescu, ţinând să fie alături de Napoli şi elevii săi.

Australienii au întârziat, Njock a îngheţat

 

Echipa s-a reunit în faţa clubului unde a avut loc petrecerea, dar jucătorii au aşteptat minute bune până să intre pentru că australienii nu-şi făcuseră încă apariţia. Cel mai afectat a fost Jeremie Njock, camerunezul plângându-se că îngheaţă de frig. În glumă, Napoli a spus că-i va amenda pe întârziaţi, dar s-a răzgândit în momentul în care Mitchell, Rose şi Baird au ajuns la destinaţie. Drept pedeapsă, cei trei a trebuit să le vorbească suporterilor în limba română, Baird având cel mai original discurs. Dacă primii doi au vorbit despre cupele europene, atacantul le-a promis suporterilor că va bea şi va fuma cu ei, dar după miezul nopţii.

Cuvântul de încheiere l-a avut Jerry Gane: „Vă mulţumesc pentru această invitaţie şi vă spun încă o dată că avem mare nevoie de voi să ne sprijiniţi, să ne fiţi alături în acest retur, nu doar în momentele bune, ci şi în cele în care vom fi în dificultate. Am crescut aici şi ştiu ce înseamnă sprijinul vostru. Avem nevoie mai mult ca oricând să fiţi alături de noi. Numai împreună putem reuşi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

32 COMENTARII