8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCârstea şi Hănescu nu continuă nici la dublu

Cârstea şi Hănescu nu continuă nici la dublu

După eliminarea din proba de simplu, Sorana Cârstea şi partenera sa, Vera Duşevina (Rusia), s-au văzut depăşite şi la dublu, fiind învinse de cuplul Cara Black (Zimbabwe) / Liezel Huber (SUA), scor 6-4, 2-6, 6-10, în cadrul unui meci din sferturile turneului de la Sydney (Australia). Pentru prezenţa în această fază a competiţiei de la Antipozi, Cârstea şi Duşevina s-au ales cu un cec în valoare de 4.750 de dolari şi 120 de puncte WTA.

Aceeaşi soartă a avut-o şi Victor Hănescu în proba de dublu de la Aukland (Australia). Tenismanul nostru şi americanul James Cerretani au pierdut în faţa cuplului argentinian Agustin Calleri/Juan Monaco cu scorul de 5-7, 5-7, în cadrul unui meci din primul tur al competiţiei. Pentru prezenţa pe tabloul principal la dublu, Victor Hănescu şi James Cerretani au încasat un cec de 2.100 de dolari.

Spre deosebire de Cârstea şi Hănescu, tenismana Edina Gallovits a avut mai mult succes în proba de dublu a turneului de la Hobart (Australia). Perechea Edina Gallovits / Arantxa Parra Santoja (Spania) a învins cuplul Sania Mirza (India) / Francesca Schiavone (Italia) cu scorul de 7-5, 6-1, în cadrul unui meci din sferturile de finală. În urma acestei victorii, Gallovits şi Santoja vor primi un cec în valoare de 3.100 de dolari şi 130 de puncte WTA. În penultimul act al competiţiei australiene, perechea Gallovits / Santoja va întâlni cuplul ucrainean Alona Bondarenko / Kateryna Bondarenko.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS