11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJeremie Njock vine într-un picior la Universitatea

Jeremie Njock vine într-un picior la Universitatea

Atacantul camerunez a anunţat că vine la Craiova şi că acceptă concurenţa cu ceilalţi atacanţi din lotul alb-albastru, conştient că, din cauza accidentării suferite în vară, nu poate fi titular.

 

Jeremie Njock s-a accidentat astă-vară, când evolua la AFC Tubize, suferind o ruptură de ligamente încrucişate. De parcă problemele medicale avute nu erau de ajuns, pe camerunez l-a luat gura pe dinainte, declarând că nu mai vrea să audă de Universitatea Craiova. Şi asta, în condiţiile în care africanului i se terminase împrumutul la Tubize şi, în mod normal, ar fi trebuit să se prezinte la Craiova. Situaţia nu a fost deloc pe placul oficialilor olteni, care l-au suspendat şi au refuzat să-i mai plătească salariul. Jucătorul a ameninţat că dă în judecată Ştiinţa, apoi s-a răzgândit şi a decis să revină în Bănie. „Vorbisem cu avocatul meu să dăm în judecată Universitatea Craiova deoarece nu am mai fost plătit. Ei m-au suspendat, dar, dacă eram jucătorul lor, trebuia să fiu plătit. În fine, mi-am schimbat părerea după ce m-a sunat Adrian Mititelu şi mi-a explicat că vrea să revin acasă. Sună ciudat, dar Craiova e ca a doua casă pentru mine, este echipa unde m-am simţit cel mai bine. Mi-a explicat Mititelu că mai am contract până în vară şi că mai bine vin aici, mă pregătesc şi poate voi şi juca.Tot el mi-a mai spus că se va ocupa şi de biletele mele de avion, astfel încât pe 14 ianuarie să fiu la Craiova“, a dezvăluit Njock.

Njock, vârful-problemă

 

Camerunezul a explicat că a făcut recuperare în Germania, fiind de acord cu cei care spun că nu poate fi încă o soluţie în atacul juveţilor. „Pot alerga fără probleme, dar, când lovesc mingea în repetate rânduri, am dureri la genunchi. Va fi greu acum să revin, dar trebuie să discut cu preparatorul fizic, apoi cu Napoli. Craiova are o echipă excelentă, e aproape de cupele europene, iar eu vin doar ca rezervă acolo. Nu pot să emit, momentan, pretenţii de titular în faţa lui Baird sau a lui Costea“, a spus Njock. Problemele lui Njock nu sunt însă doar de natură medicală. Camerunezul, despre care s-a spus că are un contract de 250.000 de dolari pe sezon, este un jucător dificil. A demonstrat-o la celelalte treceri prin Bănie. Acesta a întârziat la fiecare reunire a lotului, a spart geamurile la cantonament şi, în februarie 2004, s-a certat cu Napoli în cantonamentul de la Norcia (Italia), dar şi la un meci amical desfăşurat la Craiova. În 2006, la a doua venire la Ştiinţa, se spune că Njock a avut o serie de clauze în contract, care stipulau că jucătorul va fi amendat dacă va întârzia la antrenamente sau la reunirea lotului, dacă va fi prins în baruri, dacă va da declaraţii fără acordul clubului sau dacă va mirosi a băutură. Toate acestea nu l-au împiedicat însă să se certe cu managerul Ilie Balaci şi cu antrenorul de atunci, Florin Cioroianu. Njock a anunţat că la vară, când actualul contract expiră, ar dori să-şi prelungească înţelegerea cu Universitatea.

Uite Passaro, nu e Passaro

Ştirea că atacantul Salernitanei Dino Fava Passaro (31 de ani) va ajunge la Craiova prin intermediul lui Nicolo Napoli a făcut ieri înconjurul redacţiilor. Într-o declaraţie dată unui ziar central, antrenorul Napoli spunea că Passaro este atacantul cu experienţă de care Universitatea are nevoie şi că va semna după ce va veni în România. Jucătorul italian, care a mai jucat la Napoli, Acireale, Pro Patria, Varese, Triestina, Udinese, Treviso şi Bologna, costă 350.000 de euro, însă suporterii nu se pot bucura încă de faptul că Ştiinţa a transferat atacantul mult dorit. Patronul Adrian Mititelu susţinea ieri că Fava Passaro nu se află în atenţia sa, precizând: „Nu este nimic adevărat, este invenţia presei, nu îl cunosc pe acest jucător“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII