10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHafford şi Voinescu, noutăţile din tabăra gorjenilor

Hafford şi Voinescu, noutăţile din tabăra gorjenilor

Echipa de baschet masculin Energia Rovinari se pregăteşte, de ieri, în formulă completă, legiunea americană a grupării gorjene făcând joncţiunea la Târgu Jiu cu românii, precum şi cu sârbul Miko Golubovic. Singurul absent este pivotul Kibwe Trim, care nu a primit viza de România, fiind posibil ca acesta să rateze partea a doua a sezonului.

„Încă nu ştim dacă Trim va putea să-şi ia viza până la urmă. Nu suntem siguri dacă va reveni la Târgu Jiu. O să fim nevoiţi să-i folosim pe Golubovic şi pe Green pe postul de pivot“, a declarat antrenorul Theo Evans. La prima şedinţă de pregătire condusă în acest an de Evans au participat şi Paul Hafford şi Adrian Voinescu, noile achiziţii ale gorjenilor. Hafford va semna astăzi un contract până la finalul sezonului cu Energia Rovinari, în timp ce Voinescu se află în probe, românul venind după o accidentare, care l-a ţinut destul de mult departe de sală. „Avem un jucător sigur, Paul Hafford, iar Adrian Voinescu este în probe. Hafford va semna în aceste zile un contract valabil până la finalul acestui sezon. Pe Hafford îl ştiu de trei ani, l-am văzut jucând în colegiu şi în IBL, este un foarte bun aruncător. Probabil o să-i ia puţin timp să se adapteze cu orarul, cu antrenamentele, cu colegii, însă este un jucător foarte bun, un specialist al aruncărilor de trei puncte. Cu siguranţă va aduce acel puseu de energie de care avem nevoie şi cred că ne va ajuta foarte mult. Voinescu a avut o accidentare în sezonul trecut şi o să vedem dacă poate să joace. O săptămână, el va sta în probe la Energia“, a mai declarat Theo Evans.

Baschetbaliştii precum şi staff-ul tehnic sunt nemulţumiţi de temperatura din Sala Sporturilor, sportivii fiind nevoiţi să se îmbrace bine pentru a rezista. Centrala termică nu face faţă în această perioadă, administratorul solicitând conectarea la instalaţia de aer condiţionat, aceste lucrări urmând să fie demarate săptămâna viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS