17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGavrilescu susţine că la Oltchim e linişte

Gavrilescu susţine că la Oltchim e linişte

Preşedintele campioanei României la handbal feminin şi tehnicianul Ivica Rimanic au infirmat zvonurile că în sânul echipei este tensiune.

 

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a infirmat zvonurile conform cărora ar fi tensiuni între handbaliste şi antrenorul Ivica Rimanic şi că există posibilitatea ca tehnicianul croat să fie demis. „Totul a început după meciul cu HC Zalău, pe care noi am încercat să-l organizăm foarte bine. Am acceptat ca partida să se joace dimineaţa pentru ca delegaţia oaspete să ajungă acasă în timp util. Am acceptat să jucăm cu handbaliste mai puţin folosite în acest sezon, pentru a-l proteja pe tehnicianul Gheorghe Tadici, care a avut performanţe notabile la Oltchim, rezultate care nu se pot şterge. Am rămas surprins apoi când am văzut comentarii că Oltchim s-a chinuit cu o echipă de junioare, că Zalăul a venit fără nu ştiu câte jucătoare, dar nu le-am dat prea mare importanţă. Apoi au apărut acele zvonuri că sunt tensiuni, că renunţăm la Rimanic, că eu m-am înţeles cu mult mai bine cu Tadici decât cu Rimanic. Nu este nimic adevărat şi, sincer să fiu, îmi pare rău de Ivica Rimanic, cine ştie ce crede el acum… Este adevărat că la unul din antrenamente a trimis la vestiare sau la sala de forţă, nici nu ştiu, două handbaliste care nu erau conectate la şedinţa de pregătire. Mi se pare normal gestul lui, îl felicit. Ca o concluzie, la Oltchim e linişte, nu se pune problema de a renunţa la Ivica Rimanic. Din păcate, se pare că Gheorghe Tadici seamănă discordie pe unde trece“, a spus preşedintele chimist.

 

„Nu sunt probleme“

 

La rândul său, antrenorul Oltchimului, Ivica Rimanic, a afirmat că nu sunt probleme în sânul campioanei şi nu l-au afectat zvonurile. „S-a făcut mult tam-tam după acel antrenament. Le-am trimis pe Elisei şi Avădanii în sala de forţă pentru că am simţit că nu sunt conectate la antrenament. De aici şi până la a spune că este tensiune este cale lungă. Nu sunt probleme, iar astfel de episoade sunt normale la orice echipă mare. În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Tadici, nu am nimic de împărţit cu dânsul, dar nu înţeleg de ce îşi dă cu părerea despre Oltchim, eu nu vorbesc despre Zalău. Nu mi se pare corect să spună că vom ajunge în semifinale, ba chiar în finală, în condiţiile în care în sezonul trecut cu o echipă mai bună nu s-a reuşit calificarea în semifinale. Înţelegeam dacă vorbea selecţionerul Radu Voina, nu aveam nimic de comentat, dar de ce Tadici, care este antrenor la Zalău? Una peste alta, eu vreau pace, nu vreau să mă cert cu nimeni, vreau să-mi fac treaba bine aici la Vâlcea“, a punctat Ivica Rimanic.

La Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a întors portăriţa Andreea Smedescu, împrumutată la Zalău până în ianuarie, în condiţiile în care Tereza Tamaş va trebui să stea în afara terenului şase luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS