Acasă Sport Debutul lui Beckham la Milan, luat la mişto de nemţi

Debutul lui Beckham la Milan, luat la mişto de nemţi

Uli Hoenes, managerul general al clubului Bayern München, a luat în derâdere meciul de debut al internaţionalului englez David Beckham la AC Milan şi susţine că nu înţelege decizia oficialilor grupării italiene de a-l împrumuta pe mijlocaşul lui LA Galaxy doar pentru câteva luni.

„Noi am venit aici (Dubai – n.r.) să jucăm fotbal, pe când ei au venit să turneze un film ca şi cum s-ar afla la Hollywood. Eu sunt manager general al unui club de fotbal, iar atribuţiile mele nu sunt acelea de a-i asigura doamnei Beckham un sejur la un hotel de lux. Mă întreb de ce Milan a acceptat toate aceste fasoane“, a spus Hoenes.

Oficialul bavarezilor a comentat ironic şi amicalul de la Doha dintre AC Milan şi Hamburg: „Din partea italienilor a fost o punere în scenă. Mai lipsea doar Steven Spielberg“.

Uli Hoenes a mai spus că la finalul anului curent va renunţa la funcţia pe care o deţine în prezent la Bayern pentru a deveni şeful Consiliului de Administraţie al clubului german. Acesta a refuzat să dea publicităţii numele succesorului său, însă presa germană a speculat că printre posibilii candidaţi pentru postul de manager general al campioanei din Bundesliga ar putea fi fostul goalkeeper Oliver Kahn, care s-a retras din activitate la sfârşitul stagiunii trecute.

AC Milan s-a impus marţi, scor 5-4, după executarea loviturilor de departajare, în faţa lui Hamburg, într-un meci de pregătire care a avut loc în Dubai. Cu ocazia acestui amical, David Beckham a îmbrăcat pentru prima dată tricoul grupării rossonere, unde a fost împrumutat până în luna martie de la LA Galaxy.

Exit mobile version