10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZenga are încredere în potenţialul Cataniei

Zenga are încredere în potenţialul Cataniei

Antrenorul formaţiei italiene Catania, Walter Zenga, care şi-a prelungit până în iunie 2010 contractul semnat în 2008 cu clubul sicilian, a afirmat că este mulţumit de evoluţia echipei sale, dar şi-ar dori un joc şi mai bun în partea a doua a campionatului.

„Am semnat prelungirea contractului după trei minute pentru că am încredere în acest lot şi în club. Nu ştiu ce se va întâmpla pe piaţa transferurilor, dar am demonstrat că avem forţă, având în vedere că am reuşit să strângem 25 de puncte. Trăiesc într-un oraş foarte frumos şi mă simt foarte bine aici, suporterii sunt extraordinari şi sunt mândru că antrenez această echipă“, a afirmat fostul tehnician al echipelor bucureştene FC Naţional, Steaua şi Dinamo.

Tehnicianul italian a spus că Serie A este un campionat foarte dificil şi echipele mai mici trebuie să adune cât mai multe puncte pentru a fi sigure că vor rămâne în prima ligă.

„Noi am avut evoluţii bune contra echipelor puternice, dar
le-am făcut şi multe cadouri. Adversarii nu au fost marcaţi aşa cum trebuie şi s-au făcut multe erori din cauza faptului că jucătorii mei nu s-au concentrat suficient. Când vom trece peste aceste lacune vom urca în clasament“, a menţionat tehnicianul Cataniei.

El s-a declarat încântat de faptul că antrenorul lusitan al campioanei Inter Milano, Jose Mourinho, a afirmat că echipa siciliană este surpriza plăcută a acestui sezon. „Mourinho spune despre Catania că este marea surpriză? Este bine că un antrenor atât de mare spune aşa ceva. El nu mă vorbeşte pe mine de bine, ci pe Catania“, a adăugat antrenorul Cataniei, formaţie care este pe locul opt în Serie A, cu 25 de puncte după 17 etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS