21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAdriano a fost amendat cu 150.000 de euro

Adriano a fost amendat cu 150.000 de euro

Atacantul sud-american a fost sancţionat deoarece şi-a prelungit vacanţa din Brazilia, prezentându-se la antrenamentele lui Inter Milano cu o zi întârziere.

 

Diriguitorii grupării italiene Internazionale Milano au decis ca atacantului brazilian Adriano să-i fie reţinută suma de 150.000 de euro din salariu din cauză că nu
s-a prezentat la timp la antrenamente. Conducerea clubului i-a reţinut 30 de procente din salariul pe ianuarie, dar decizia trebuie să fie mai întâi examinată de Comisia Disciplinară a Ligii Italiene de Fotbal.

Adriano a fost în vacanţă în Brazilia şi nu s-a prezentat pe 2 ianuarie la antrenamentele lui Inter, ci a sosit la baza de la Appiano Gentile în ziua următoare. Reprezentantul atacantului a afirmat că vina aparţine clubului Inter, deoarece Adriano a trebuit să-şi cumpere singur biletele de avion spre Italia.

 

Adriano nu este transferabil

 

Fotbalistul brazilian, care are 26 de ani, este cunoscut pentru lipsa de disciplină, iar în acest sezon a fost sancţionat de mai multe ori de antrenorul Jose Mourinho. Cu toate acestea, tehnicianul lusitan a dezminţit informaţiile apărute în presa italiană referitoare la un posibil transfer al lui Adriano la formaţia braziliană Flamengo.

„Adriano la Flamengo? Ce să facă la Flamengo? În Brazilia merge doar pentru a-şi petrece vacanţele. În prezent este în faza de recuperare, deoarece după atâta timp petrecut departe de echipă nu este deloc uşor. Va efectua antrenamente separate până va fi apt sută la sută“, a precizat tehnicianul portughez.

 

Mourinho tinde spre perfecţiune

 

Referitor la obiectivele pe care şi-a le-a propus alături de echipa milaneză pentru anul 2009, Mourinho a precizat că speră într-o îmbunătăţire a jocului formaţiei sale.

„Trebuie să jucăm mai bine, cu o mai mare intensitate şi calitate. Trebuie să creştem la toate capitolele, din punct de vedere tactic, dar şi din punct de vedere psihologic. Suntem la jumătatea unui sezon care poate fi negativ, pozitiv sau excepţional. Pentru moment, am câştigat doar Supercupa Italiei, dar aceasta este o competiţie de o singură partidă, aşa că nu are o mare importanţă“, a precizat antrenorul lusitan.

Campioana en-titre a Italiei, Internazionale Milano, se situează pe primul loc în Serie A, după 17 etape disputate, având 42 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS