16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPoveşti la gura sobei

Poveşti la gura sobei

Stadion în fiecare cartier
Pe lângă „Arena Leilor“, stadion aflat în stadiul de proiect, în Craiova se vor construi şi alte arene destinate sportului „rege“. Astfel, autorităţile oraşului, văzând că fotografiile cu stadioane futuristice date publicităţii de conducerea clubului Universitatea atrag simpatia multor craioveni, au decis să realizeze alte cinci machete cu arene de fotbal, care ar urma să fie construite în tot atâtea cartiere din Bănie, într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat. Deocamdată, au fost date publicităţii doar numele acestor viitoare stadioane: „Arena de la Ceas“, care va fi amplasat în Valea Vlăicii, „Big Arena“ (va lua locul BIG-ului din Craioviţa Nouă), „Ciupercă Arena“ (care va avea formă de ciupercă şi va sta suspendat pe un picior uriaş), „Dead Horse Arena“ (va fi construit în zona „Calul mort“) şi „Second Hand Arena“ (în zona Târgului din Romaneşti).
StadION PRIOTEASA

Cristescu, pe felie cu arabii
Fostul fotbalist al Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, va călca pe urmele lui Ilie Balaci, urmând să an-treneze în ţările arabe. „Ravanelli“ a primit câteva oferte de nerefuzat din partea unor grupări precum Al Kebab sau Al Shaorma. Aceste propuneri avantajoase vin la doar câteva zile după cele înaintate de grupările Hamburger şi Casino Salzburg.
Silv Ain AL MUSHTAR

Ochelari la leu
La doi ani după ce a făcut publică ideea sa de a schimba stema Universităţii Craiova, Adrian Mititelu a venit cu o nouă propunere, care se pare că se va şi concretiza. Astfel, leul de pe sigla Ştiinţei va purta ochelari de soare şi îi va fi tunsă la zero celebra coamă. Pentru a reflecta mai bine starea financiară a finanţatorului Ştiinţei, pe stemă vor fi imprimate şi simbolurile celor mai puternice monede europene, lira sterlină şi euro.
Leo GREU

Majorete Old Girls la peluze
Conducerea Universităţii Craiova a găsit metoda potrivită pentru a scăpa de contestatarii care iau loc de obicei la meciuri în cele două peluze ale stadionului „Ion Oblemenco“. Pentru a-i ţine departe de fotbal pe ultraşii care îi cer performanţe finanţatorului Ştiinţei, diriguitorii clubului vor apela la mai multe majorete. Nu, nu este vorba despre nişte majorete tinere şi atrăgătoare, ci de unele cu vârste cuprinse între 70 şi 80 de ani, care vor fi îmbrăcate sumar şi vor fi „amplasate“ în timpul partidelor în faţa celor două peluze. Pe adresa clubului din Bănie s-au primit deja numeroase cereri de angajare, iar de selectarea viitoarelor majorete se va ocupa directorul general al clubului şi în acelaşi timp preşedintele Consiliului de Administraţie, Sorin „Lubeniţă“ Joavină.
Sorinel BOSTAN

Fermă de struţi, sponsor la Ştiinţa
Universitatea Craiova va avea, în sfârşit, un sponsor. Pe tricourile jucătorilor Ştiinţei va sta imprimat, începând din 2009, Dromaius Novaehollandiae, adică numele unei ferme de struţi australieni, care va furniza mai multe produse clubului oltean. Graţie proprietarului acestei firme, un român stabilit de 30 de ani la Melbourne, fotbaliştii vor beneficia la micul dejun de ouăle proaspete şi de carnea fragedă a celei mai mari păsări din lume, iar la minihotelul din cantonament le vor fi puse la dispoziţie perne din pene de struţ, precum şi alte accesorii care le pot fi de folos lui Gogoşoiu şi colegilor lui de echipă. Conform contractului dintre cele două părţi, înaintea fiecărei partide, mascota sponsorului, un struţ în carne şi pene, va fi plimbată cu o limuzină decapotabilă pe pista stadionului din Bănie.
Struţo CAMILA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS