16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMazilu ar putea pleca de la Dnepr

Mazilu ar putea pleca de la Dnepr

Ionuţ Mazilu, atacantul grupării Dnepr Dnepropetrovsk, a declarat că oficialii formaţiei ucrainene au luat cunoştinţă de oferta pe care FC Braşov a înaintat-o pentru el şi în decurs de cel mult două săptămâni aceştia urmează să dea un răspuns echipei de sub Tâmpa.
„Acum sunt în vacanţă în România, dar am vorbit cu cei de la Dnepr şi i-am întrebat dacă sunt de acord cu trecerea mea la FC Braşov, fie sub formă de împrumut, fie ca transfer definitiv. Din semnalele pe care le am până acum, eu zic că este posibil un împrumut, dar trebuie discutate mai multe aspecte. Într-o săptămână sau două trebuie să-mi dea un răspuns, pentru că trebuie să ştiu şi eu cu cine voi face pregătirea de iarnă“, a spus Ionuţ Mazilu.
Atacantul a mai precizat că ţine constant legătura cu preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, persoană care, în eventualitatea unui răspuns pozitiv al celor de la Dnepr, va pune la punct toate detaliile reîntoarcerii lui Mazilu în România. „Încercăm să aducem un atacant de valoare, care să nu aibă nevoie de o perioadă de adaptare, care să fie acomodat cu Liga I. Am încercat şi încercăm în continuare să-l aducem pe Ionuţ Mazilu de la Dnepr“, a declarat oficialul lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, în urmă cu o săptămână.
Ionuţ Mazilu a fost achiziţionat la începutul acestui an de Dnepr Dnepropetrovsk de la Rapid Bucureşti în schimbul a 3,7 milioane de euro. Internaţionalul român nu a traversat o perioadă prea bună la gruparea ucraineană, fostul atacant al Rapidului nereuşind să se acomodeze cu stilul de joc practicat de fosta echipă a lui Oleg Protasov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS