10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLyon şi Marseille s-au temut să câştige

Lyon şi Marseille s-au temut să câştige

Claude Puel, antrenorul formaţiei Olympique Lyon, este de părere că atât echipa sa, cât şi Marseille au evoluat cu teama de a nu pierde cele trei puncte puse în joc în derbiul disputat duminică (0-0) şi a precizat că partida nu a fost foarte atractivă din cauza oboselii acumulate de fotbaliştii ambelor formaţii. „Din păcate, fanii noştri au văzut o partidă închisă. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm această confruntare, dar adversarii au jucat foarte dur şi au închis bine spaţiile. În acelaşi timp, este adevărat că nici noi nu am prins o zi bună. Cred că ambelor echipe le-a fost frică să piardă meciul. Din cauza programului încărcat şi a oboselii jucătorilor, cele două formaţii s-au anulat reciproc. Sunt puţin dezamăgit pentru că am pierdut puncte importante pe teren propriu, dar nu am ce să le reproşez elevilor mei“, a declarat Puel.
De cealaltă parte, antrenorul grupării marseilleze, Eric Gerets, consideră că remiza este echitabilă, însă a precizat că echipa sa putea obţine victoria dacă jucătorii săi erau mai „lucizi în faţa porţii adverse“: „Am făcut o partidă tactică foarte bună. Dacă eram însă mai atenţi la ultima pasă şi am fi fost mai incisivi la finalizare, probabil că altul ar fost rezultatul. În cea de-a doua repriză nu am menţinut acelaşi ritm pentru că mulţi dintre jucători erau epuizaţi fizic. După felul în care au pregătit cei de la Lyon acest meci, mă face să cred că ne-au respectat foarte mult“.
Campioana Franţei, Olympique Lyon, a remizat pe teren propriu cu Olympique Marseille, scor 0-0, într-un meci contânt pentru etapa a 18-a din Ligue 1. În urma acestui rezultat, fosta adversară a Stelei din Liga Campionilor a acumulat 35 de puncte şi rămâne lider în clasament, având trei puncte avans faţă de Marseille.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS