8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSM Vâlcea, amical cu Universitatea

CSM Vâlcea, amical cu Universitatea

Oficialii echipei CS Municipal Râmnicu Vâlcea au perfectat pentru această pauză competiţională un meci amical „tare“, contra celei mai iubite formaţii din Oltenia, Universitatea Craiova. „Meciul va avea loc pe 21 februarie, la Râmnicu Vâlcea, şi sper să fie o surpriză plăcută pentru vâlceni“, a precizat directorul general al grupării din Zăvoi, Florin Verigeanu.
Fotbaliştii vâlceni au vacanţă până pe 12 ianuarie şi, în mare, se ştie programul până la debutul returului de campionat. Elevii lui Alin Artimon şi Mitică Teleşpan vor efectua un cantonament centralizat la baza sportivă proprie, în primele două săptămâni de la reunire, apoi vor pleca la un turneu de pregătire în Turcia, cel mai probabil, în Antalya.
„Acolo avem parte de adversari puternici şi de terenuri de pregătire foarte bune. În orice caz, echipa va disputa multe partide amicale în pauza competiţională, astfel încât la debutul returului să fie cât mai omogenă“, a mai spus Verigeanu.
Tehnicianul Alin Artimon a decis să renunţe la serviciile atacantului Marius Luca, jucător căruia i s-a reziliat contractul. Fostul fotbalist al Stelei, echipă cu care a evoluat şi în Liga Campionilor, nu a convins nici în perioada în care a fost antrenat de Nikola Ilievski şi nici în etapele scurse de la numirea lui Artimon. În aceste condiţii, oficialii din Zăvoi trebuie să găsească un vârf de atac cel puţin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU