17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBalaci confirmă spusele Baciului

Balaci confirmă spusele Baciului

Fostul jucător al Ştiinţei, Gică Popescu, a vorbit duminică seară despre situaţia fotbalului românesc, dând exemplul Craiovei, care a reuşit un parcurs bun fără a investi în transferuri. „Multe echipe din Liga I sunt patronate de oameni de afaceri. Eu cred că aceştia, dacă nu au probleme, o să aibă în curând. Nu ştiu dacă vor suferi şi cluburile mari. Nu ar trebui să ne aşteptăm la multe investiţii anul viitor. Un exemplu al unei echipe care s-a descurcat fără investiţii este Craiova. Cei de aici n-au avut voie să facă transferuri şi acum sunt revelaţia campionatului cu jucători din propria pepinieră. Fiind o criză generală, aceasta se va resimţi şi în fotbal“, a spus „Baciul“ la Sport.ro. Popescu a anunţat că la un moment dat va cumpăra un club de fotbal, dar nu în aceste momente de criză.
La puţin timp după declaraţia lui Gică Popescu, managerul general al Ştiinţei, Ilie Balaci (foto), a venit să confirme strategia acesteia pentru perioada următoare.
„Nu ne interesează transferurile pentru că avem o echipă competitivă şi vom da în continuare credit jucătorilor crescuţi de noi. Nu pot nici să confirm, nici să infirm interesul nostru pentru Bicfalvi“, a declarat Balaci pentru gsp.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII