11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova, doar egal cu CIP Deva

FC Craiova, doar egal cu CIP Deva

Derbiul seriei Vest din Liga I de futsal, dintre FC Craiova şi CIP Deva, desfăşurat luni seară în Sala Sporturilor din Bănie, s-a încheiat cu o remiză, scor 4-4.
Rezultatul final nu îi mulţumeşte pe craioveni, care la pauză conduceau cu 2-0, prin reuşitele lui Adrian Mihalache şi Mihai Mihalache, iar pe parcursul partidei au condus de fiecare dată.
În prima repriză, pe lângă cele două goluri, oltenii şi-au trecut în cont câteva ocazii bune, în timp ce vicecampioana României, CIP Deva, a fost de nerecunoscut.
Aproape toate atacurile hunedorenilor au fost dejucate de apărarea celor de la FC Craiova. În partea secundă, CIP Deva a ieşit la joc, reuşind egalarea, prin Lupu, căpitanul naţionalei de futsal a României, şi Ion Al-Ioani. Oltenii au preluat din nou conducerea, prin Stanciu, dar Deva a egalat imediat, prin Mimi Stoica. Cristi Stăncuţa, jucător care în urmă cu câţiva ani a evoluat pentru CIP, a dus scorul la 4-3 pentu olteni, iar scorul final a fost stabilit de Matei, din lovitură liberă.
Pentru formaţia finanţată de Sorin Croitoru au evoluat: Rizan – A. Mihalache, Florescu, Bugălă, Cioboiu. Au mai intrat: Stanciu, Alecu, Relea, Stăncuţa, M. Mihalache. FC Craiova a rămas tot la cinci puncte în spatele liderului CIP Deva, iar runda viitoare va juca în deplasare, cu Dava Deva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS