22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCardoso, nemulţumit de locul pandurilor

Cardoso, nemulţumit de locul pandurilor

Fundaşul brazilian al echipei Pandurii Târgu Jiu, Alexandre Cardoso, este mulţumit de prestaţia sa din acest tur de campionat, nu şi de locul ocupat de gorjeni în clasament. Ofertat de cluburi din Bulgaria şi Turcia, el spune că va pleca liniştit în vacanţă, dar speră la un retur mai bun.
„Cred că am 12 sau 13 meciuri jucate. Au fost partide grele şi cred că m-am descurcat. Nu cu regularitate, dar cred că, atunci când au fost meciuri importante, cu Dinamo, Rapid sau CFR Cluj, am jucat bine. Am câştigat puncte importante pentru locul nostru de acum. Problema este că şi echipele care au fost în spatele nostru au câştigat şi de aceea suntem pe locul 13. Dar asta este viaţa în fotbal. Acum plec în vacanţă liniştit, dar voiam să fim pe un loc mai bun. Trebuie să ne concentrăm mai bine acasă, să câştigăm toate punctele, pentru a avea un retur reuşit“, a declarat Cardoso.
Dacă în returul sezonului trecut a înscris un gol pentru Pandurii, acum dorinţa de marcator a lui Alexandre Cardoso este limitată de tactica lui Sorin Cîrţu. „Plec puţin trist în vacanţă că nu am dat gol pentru Pandurii. Acum s-a schimbat jocul echipei, domnul Cîrţu vrea fundaşi mai defensivi. Dar acest lucru a fost bun, pentru că nu am luat gol şi am câştigat. Asta este important acum. Echipa a avut faze de poartă, a fost aproape de a înscrie de multe ori, dar important e că am câştigat mai multe puncte şi că am jucat bine. Asta este mentalitatea mea, să joc bine şi poate va veni şi golul după vacanţă. Nu am voie să ies din apărare decât, poate, la fazele fixe. Este important pentru un fundaş să se apere. Atacanţii să dea gol şi noi, fundaşii, să nu lăsăm adversarii să se apropie de poartă şi totul va fi perfect“, a mai spus Cardoso.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS