20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRaţ, încântat de revirimentul lui Şahtior

Raţ, încântat de revirimentul lui Şahtior

Fundaşul român Răzvan Raţ a fost integralist în meciul pe care formaţia antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, l-a câştigat pe teren propriu, cu 5-0, în faţa lui FC Basel, în Grupa C a Ligii Campionilor. Graţie acestei reuşite, Şahtior a obţinut calificarea în 16-imile Cupei UEFA. Răzvan Raţ susţine că victoria cu FC Basel a arătat că formaţia din Doneţk şi-a revenit şi a adăugat că ucrainenii nu s-au calificat în optimile Ligii Campionilor doar din cauza neşansei.
„Partida cu FC Basel a fost excelentă pentru noi şi am demonstrat că numai ghinionul a făcut să nu putem merge mai departe în Liga Campionilor. Sunt foarte bucuros că echipa şi-a revenit şi că stadionul a fost plin. Suporterii noştri au avut motive de bucurie şi, cu toate că afară a fost destul de frig, spectacolul din teren s-a mutat şi în tribune. Din câte se vede, finalul de an ne prieşte“, a spus Răzvan Raţ.
La rândul său, patronul clubului din Doneţk, Rinat Ahmetov, s-a declarat mulţumit de maniera de joc a echipei şi de faptul că s-a reuşit o calificare în Cupa UEFA, dar, pe de altă parte, este dezamăgit că gruparea pe care o conduce nu a reuşit să treacă de grupele Ligii Campionilor.
„Nu voi fixa un obiectiv în Cupa UEFA, pentru că de fiecare dată când am făcut pronosticuri s-a întâmplat invers. Avem valoare să mergem cât mai sus, dar mai e până atunci. Sunt totuşi puţin supărat că nu am mers mai departe în Liga Campionilor“, a spus miliardarul ucrainean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS