Acasă Sport Marica are antrenori noi

Marica are antrenori noi

Atacantul român Ciprian Marica are antrenori noi, clubul la care este legitimat, VfB Stuttgart, anunţând că l-a înlocuit pe tehnicianul Armin Veh cu cuplul format din Markus Babbel şi Rainer Widmayer. Armin Veh, care are 47 de ani, a venit la VfB Stuttgart în februarie 2006 şi a reuşit să câştige titlul în Bundesliga în 2007. În acest sezon, echipa, care nu a mai câştigat un meci de cinci etape, este pe locul 11, cu doar 18 puncte după disputarea a 14 runde.
„A fost o decizie dificilă să renunţăm la Armin Veh, pentru că îi suntem foarte recunoscători pentru ceea ce a făcut pentru noi în ultimii ani“, a spus preşedintele lui VfB Stuttgart, Erwin Staudt, care a adăugat că în weekend a ajuns la un acord cu Veh asupra faptului că la club „este nevoie de o schimbare“. Oficialul a mai spus că prin schimbarea antrenorului se urmăreşte o revitalizare a echipei, „jucătorii trebuind să se trezească şi să se concentreze mai mult la toate partidele“.
Armin Veh este cel de-al doilea antrenor demis în acest sezon din Bundesliga după Jos Luhukay, de la Borussia Monchengladbach.

Exit mobile version