7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDespărţire de succes pe Municipal

Despărţire de succes pe Municipal

Echipa Pandurii Târgu Jiu şi-a luat la revedere de la propriii suporteri în acest an printr-o victorie împotriva campioanei CFR Cluj.

Cu o evoluţie excelentă, mai ales în prima repriză, trupa lui Sorin Cîrţu a câştigat mai clar decât o arată scorul, 2-1, jocul cu CFR Cluj de pe „Municipal“. Gorjenii au intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, ambele marcate de Stângă, iar clujenii au reuşit doar să reducă din handicap prin Trică, după pauză. Căpitanul Florin Stângă a fost desemnat de Cîrţu MVP-ul partidei: „Stângă a fost omul meciului. Când dai două goluri e normal. Păcat că nu avem nici un premiu să-i dăm“.
Clujenii au arătat că nu ştiu să piardă, provocând incidente pe tunelul de acces spre vestiare. Cadu de la CFR l-a luat de tricou pe asistentul Octavian Şovre şi i-a strigat „Ai grijă!“, fiind îndepărtat de stewarzii arbitrilor de lângă acesta, ulterior având loc o altercaţie între jucătorii oaspeţilor şi forţele de ordine. De altfel, Cadu s-a contrazis şi cu antrenorul Sorin Cîrţu la finalul jocului, când tehnicianul pandurilor a fost eliminat. „M-a înjurat. E inadmisibil să fiu înjurat la mine în ţară. Presa e de vină fiindcă l-a umflat pe acest Cadu. Cine e Cadu? Aţi văzut cum l-a driblat Piţurcă la golul doi?“, a tunat Cîrţu.

2.000 de euro – primă pentru panduri

Jucătorii de la Pandurii au evoluat pe o primă de 2.000 euro având în vedere statutul echipei CFR Cluj, campioana din sezonul trecut. „Nu au avut promisă o primă specială, ci doar prima obişnuită pentru echipele care au încheiat sezonul trecut pe primele patru locuri, respectiv 2.000 de euro. Prima normală e de 1.000 de euro cu restul echipelor“, a afirmat preşedintele Marin Condescu. „A jucat şi domnul preşedinte bine, pentru că a ştiut să-i monteze şi se ştie cum poate să o facă. Aşa se procedează când vrei să faci pasul înainte, deci toată lumea a jucat bine la acest meci pentru că aşa e o echipă. Echipa nu e formată numai din jucători sau antrenori, e şi conducerea clubului, a oraşului şi toţi. Dacă vor să facem ceva, trebuie să jucăm toţi în acelaşi mod. Şi la meciul acesta s-a jucat bine, au jucat bine toţi“, a spus Sorin Cîrţu.

Orac, trimis la echipa a doua

Rezervă în meciul cu CFR Cluj, Daniel Orac l-a înlocuit pe Ilie Iordache în minutul 76, însă evoluţia sa l-a nemulţumit pe Sorin Cîrţu. Chiar dacă se confruntă cu probleme de lot, tehnicianul nu a ezitat să-l pedepsească pe jucător pentru atitudinea sa delăsătoare şi i-a comunicat că de astăzi se pregăteşte cu echipa de juniori.
„De luni (astăzi – n.r.) Orac se va pregăti cu echipa a doua. Au fost chestii de vestiar. Din câte am văzut, el a intrat supărat la vestiar şi a intrat supărat şi în joc, iar aşa ceva nu tolerez. Spui de la început dacă eşti supărat şi nu faci parte din lot. M-am bazat pe el că intră acolo şi face treabă bună. L-am schimbat pe Ilie, care era obosit, cu unul care intră obosit la minte? Cred că se înşală. Şi-a ales greşit omul cu care să trateze la modul acesta“, a declarat Cîrţu.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII