17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVâlcenii vor victoria

Vâlcenii vor victoria

În Zăvoi se vor afla astăzi (ora 11.00) faţă în faţă două echipe cu obiective diferite, CSM Vâlcea, situată pe un onorabil loc patru, cu gânduri de promovare, şi Minerul Lupeni, echipă aflată în zona „nisipurilor mişcătoare“, care luptă să evite retrogradarea. Jucătorii vâlceni fac apel la public să vină în număr cât mai mare la acest ultim meci de acasă, pentru a-i purta spre o victorie care să le asigure un loc cât mai bun la finalul turului, pentru ca, în primăvară, să poată ataca promovarea.
„Avem ocazia să fim pe podium la iarnă. Suntem în grafic, iar în pauza competiţională vom avea timp suficient să punem la punct detaliile pentru un retur cât mai bun. Nu vreau să vorbesc acum despre promovare, este mult prea devreme“, a precizat tehnicianul oltenilor, Alin Artimon.
Pentru confruntarea cu Minerul Lupeni, acesta nu poate conta pe serviciile lui Iulică Popa, suspendat după eliminarea de la Târgu Mureş, însă sunt şanse ca în locul acestuia să evolueze Iosif Melcea sau Valerian Gârlă. Apt de joc este şi Nenad Kutlacic, fundaşul sârb revenind după o entorsă suferită în meciul cu Dacia Mioveni.
În ediţia trecută de campionat, vâlcenii au remizat acasă cu hunedorenii, dar în retur i-au învins cu 2-0. Artimon ar putea alinia astăzi următoarea formulă de echipă: Perianu – C. Dinu, Vătavu, Pasăre, Facundo – Gârlă, Goge, S. Popescu, R. Dobre – Stromajer, Câju.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU