14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSteluţa Luca a primit time out

Steluţa Luca a primit time out

Naţionala de handbal feminin a României s-a reunit la Cluj-Napoca în vederea abordării jocurilor din cadrul Trofeului Carpaţi, ultima competiţie cu caracter pregătitor înaintea debutului CE din Macedonia, de la începutul lunii decembrie. Alături de echipa României, la întrecere mai participă formaţiile Croaţiei, Ucrainei şi Germaniei. Din păcate, de la această tradiţională competiţie va lipsi tocmai Steluţa Luca, sportiva acuzând, în continuare, dureri la spate. Singurele sportive din lotul României care provin de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au rămas Luminiţa Huţupan-Dinu, Tereza Tamaş-Pâslaru, Valentina Ardean Elisei, Ramona Maier-Farcău, Clara Vădineanu, Oana Manea şi Narcisa Lecuşanu. Adriana Nechita şi Roxana Gheorghe au intrat în ritmul normal de pregătire împreună cu echipa Oltchimului. Sportivele care nu au fost convocate la lotul naţional pentru Trofeul Carpaţi au mai primit, din partea conducerii tehnice a HC Oltchim, ca bonus, o săptămână liberă.
„Cred că era firesc ca, după toată munca din acest an competiţional, să beneficieze şi ele de o perioadă de relaxare“, a spus vicepreşedintele grupării Oltchim, Petre Berbecaru. „În prezent, lucrăm la un program de jocuri amicale, care să ne permită să ne dăm seama de forma în care se află unele jucătoare“, a completat oficialul vâlcean.
Iată programul Trofeului „Carpaţi“: vineri: Germania – Ucraina (ora 17.00), România – Croaţia (19.00); sâmbătă: Croaţia – Germania (17.00), România – Ucraina (19.00); duminică: Ucraina – Croaţia (10.00); România – Germania (12.00).
În programul elevelor antrenate de Radu Voina mai sunt prevăzute şi două amicale cu Serbia, pe 28 şi 29 noiembrie, în drumul spre CE din Macedonia (2-14 decembrie), unde România face parte din Grupa A alături de Franţa, Ungaria şi Danemarca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS