12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZenga şi-a cerut scuze suporterilor

Zenga şi-a cerut scuze suporterilor

Antrenorul echipei Catania, Walter Zenga, a răbufnit la finalul meciului pe care echipa sa l-a câştigat duminică, pe teren prorpriu, cu 2-1, în faţa formaţiei Cagliari, fiind nemulţumit că o parte a fanilor sicilieni l-au fluierat.
„Dacă suporterii nu sunt mulţumiţi, atunci pot să plec acasă. Sunt liberi să găsească un înlocuitor“, afirmase Zenga.
Amendat de conducerea clubului pentru reacţia nervoasă pe care a avut-o, Zenga şi-a cerut scuze suporterilor, recunoscând că a greşit când a făcut respectivele comentarii.
„Am spus aşa din cauza stresului după un meci foarte dificil. Cred că nu trebuia să am o astfel de reacţie. Mă implic foarte mult în fiecare partidă şi este greu să te controlezi la interviurile dinainte sau de după un meci“, a spus tehnicianul italian.
La rândul său, directorul sportiv al clubului sicilian, Pietro Lo Monaco, a precizat că Zenga a fost nervos din cauza unor incidente, dar este sigur că echipa pe care o conduce va continua să obţină rezultate pozitive. Catania, formaţie la care este legitimat şi mijlocaşul român Nicolae Dică, ocupă locul 9 în Serie A, cu 18 puncte după 11 etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS