12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal Madrid, eliminată de o echipă din Liga a treia

Real Madrid, eliminată de o echipă din Liga a treia

Campioana Spaniei a părăsit Cupa Regelui în faza 16-imilor, după ce a pierdut în deplasare cu 2-3 şi a câştigat acasă cu 4-3 în faţa modestei echipe Real Union.

Campioana Spaniei, Real Madrid, a fost eliminată din Cupa Regelui de o echipă din Liga a treia, Real Union. Marţi seară, în manşa a doua a 16-imilor, „galacticii“ au câştigat pe „Santiago Bernabeu“ cu 4-3, dar au părăsit competiţia după ce în tur au pierdut cu scorul de 2-3. Golurile formaţiei antrenate de Bernd Schuster au fost marcate de Raul (’36, ’51, ’86) şi Bueno (’69), în timp ce pentru echipa vizitatoare au punctat Abasolo (’14), Salcedo (’50) şi Romo (’89). Campioana en-titre a Spaniei a aliniat o echipă din care nu au lipsit vedetele Raul, Cannavaro, Sneijder, Van der Vaart, Metzelder şi Saviola, însă fotbaliştii de la Real Union nu s-au lăsat indimidaţi de renumele adversarilor şi s-au calificat în optimile Cupei Regelui.

Arshavin, în vizorul „galacticilor“

Real Madrid a demonstrat în ultima vreme că are mari probleme în apărare, iar conducătorii clubului din capitala Spaniei se gândesc să întărească ofensiva. Diriguitorii „galacticilor“ au pus ochii pe mijlocaşul ofensiv al lui Zenit St. Petersburg, Andrei Arshavin. Conform presei iberice, Real l-ar dori pe jucătorul rus sub formă de împrumut până în iunie 2009, pentru a-l cumpăra apoi cu aproximativ 30 de milioane de euro. Arshavin, care are 27 de ani, a devenit ţinta marilor cluburi europene după ce a fost omul de bază al echipei Zenit pentru câştigarea Cupei UEFA, dar şi în calificarea Rusiei în semifinalele Euro 2008. Jucătorul a declarat de multe ori că vrea să joace în străinătate, însă Zenit, care este controlată de gigantul energetic Gazprom, a respins oferte de 20 şi 26 de milioane de dolari de la Barcelona şi Tottenham Hotspur.

Real a cumpărat un jucător de 16 ani

Până vor reuşi să-i convingă pe cei de la Zenit să-l cedeze pe Andrei Arshavin, conducătorii lui Real Madrid şi-a îndreptat atenţia spre alt jucător, un tânăr brazilian de 16 ani, Alipio Duarte Brandao, despre care presa spaniolă a scris că este mai talentat decât atacantul Cristiano Ronaldo. Brandao a evoluat la gruparea portugheză Rio Ave, iar în această săptămână va ajunge în lotul echipei secunde a clubului spaniol, Real Madrid Castilla, lidera uneia dintre seriile din Segunda Division. „Îl cunosc foarte bine şi, sincer să fiu, îmi este greu să spun acum numele unui jucător la fel de talentat ca el.
Are o condiţie fizică foarte bună, este foarte valoros şi sper ca în câţiva ani să poată evolua alături de noi“, a spus Pepe, fundaşul portughez de origine braziliană al lui Real Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS