10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu speră să joace împotriva lui Lyon

Mutu speră să joace împotriva lui Lyon

La scurt timp după ce se refăcuse după problemele pe care le-a avut la genunchi şi la cot, atacantul român Adrian Mutu s-a accidentat la aductori, în timpul meciului cu Bayern Munchen, din Grupa F a Ligii Campionilor.
„Briliantul“ a spus presei italiene că speră să se recupereze în timp util pentru a ajuta Fiorentina în meciul decisiv din Champions League cu Olympique Lyon, care se va disputa pe 25 noiembrie.
Prestigiosul cotidian Corriere dello Sport a scris că „Mutu va face tot posibilul pentru a reveni înainte de termen după acest ghinion. La meciul cu Olympique Lyon, care a devenit un duel de totul sau nimic pentru continuarea în Europa, românul doreşte să fie neapărat pe gazon. Între timp nu poate face altceva decât să-i susţină pe coechipierii săi, să-i încurajeze“.
Ziariştii italieni au remarcat faptul că atacantul român a fost alături de coechipierii săi şi la meciul cu Atalanta, de duminică, în care formaţia „viola“ s-a impus cu scorul de 2-1.
„Pe teren era până şi el. Aşezat alături de fotografi, având pe el o jachetă violetă, Adrian Mutu nu a putut sta departe de echipa sa şi nu a lăsat-o la greu nici de această dată. Chiar dacă nu a putut intra pe teren, românul a vrut să fie alături de colegii săi, să-i susţină, să le dea tot sprijinul“, a notat Corriere dello Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS