13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlnoudji s-a supărat pe gorjeni

Alnoudji s-a supărat pe gorjeni

Afectat de moartea mamei sale, camerunezul Nicolas Alnoudji nu mai vrea să audă de fotbal şi doreşte să-şi rezilieze contractul cu Pandurii Târgu Jiu. Fotbalistul nu a jucat nici un minut pentru Pandurii în acest sezon şi nu intră în planurile de viitor ale antrenorului Sorin Cîrţu.
„Nu mi s-a acordat nici o şansă. E prima dată când mi se întâmplă asta. Oriunde am fost, am jucat, la Paris Saint Germain, Bastia, Creteil. Poate, dacă nu deceda mama mea, mai rămâneam. Nu am bani, nu joc, deci nu am motive să rămân aici. Vreau să-l văd pe preşedinte pentru că nu mai vreau să revin. E mai bine pentru mine, pentru antrenorul Cîrţu, pentru club. Am pierdut-o pe mama, cea mai importantă persoană, nu mai vreau să joc fotbal niciunde. Pandurii nu este un club serios. Respect preşedintele, e o persoană de treabă, care vrea să facă din Pandurii o echipă mare“, a declarat Alnoudji.
Clubul Pandurii i-a achiziţionat bilete de avion lui Nicolas Alnoudji pentru ca jucătorul să fie prezent la funeraliile mamei sale. Preşedintele Condescu a anunţat că îl aşteaptă la discuţii la finalul turului: „Nu pot să-i bag pe gât antrenorului un jucător. Dacă el nu face parte din strategia lui, nu joacă. Dacă Alnoudji vrea să plece, discutăm peste trei etape“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU