6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltchim strânge rândurile după eşecul cu Lada

Oltchim strânge rândurile după eşecul cu Lada

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, îşi linge rănile după înfrângerea de la Togliatti, contra rusoaicelor de la Lada (34-33).
„Apărarea a pierdut meciul. Când conduceam cu trei goluri diferenţă nu am crezut că Lada mai poate întoarce rezultatul. Nu am ce să-i reproşez lui Ivica Rimanic, a pregătit bine meciul. A fost vina fetelor, trebuia să lungească atacurile, nu să se grăbească şi să rateze. Am spus-o şi o repet, este o grupă echilibrată şi echipele care vor lua puncte în deplasare se califică sigur. Se poate ajunge însă şi la situaţia în care toate formaţiile vor câştiga acasă şi atunci va conta golaverajul“, a spus preşedintele chimistelor, Ioan Gavrilescu.
Adina Meiroşu şi compania au acum la dispoziţie câteva zile pentru a pregăti un nou meci dificil, ultimul din acest an, pe terenul campioanei Croaţiei, Podravka Koprivnika, sâmbătă, 15 noiembrie. Gavrilescu atenţionează: „Nici Lada nu a învins în Croaţia. Şi noi vom avea un meci dificil, poate mai dificil decât cel din Rusia. Podravka cedează greu puncte pe propriul teren“. Pentru prima dată în această ediţie a Ligii Campionilor, Oltchim va putea conta în Croaţia şi pe serviciile extremei Adriana Nechita, accidentată în ultima partidă a României de la Jocurile Olimpice din China.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS