21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie importantă pentru Drobeta

Victorie importantă pentru Drobeta

Confruntarea dintre doi foşti dinamovişti, antrenorii de azi Iulian Mihăescu şi Daniel Timofte, s-a încheiat în favoarea primului dintre aceştia, FC Drobeta învingând Jiul Petroşani cu scorul de 2-1.
Partida de la Motru nu a fost spectaculoasă, în ciuda celor trei goluri înscrise. Jocul a început în nota de dominare a severinenilor, care au ratat două bune ocazii prin Stoica (’12) şi Bîrza (’14). În minutul 21, fundaşul central al oaspeţilor, Pintilii, l-a faultat în careu pe Bîrza, însă centralul a lăsat jocul să continue, cu toate că se impunea penalti şi al doilea cartonaş galben. Poenaru a intrat în gura spectatorilor pentru ratarea din minutul 32, când s-a complicat inutil într-o fază în care scăpase singur cu portarul Zdrâncă. Finalul de repriză i-a găsit în atac pe mineri, care au ratat două ocazii, prin Apetrei (’39) şi Anton (’42).
După pauză, severinenii au marcat de două ori. Prima dată, în minutul 63,  Amzucu a reluat cu capul din careul mic centrarea din lovitură liberă bine executată de Păun. A doua reuşită a severinenilor i-a aparţinut lui Poenaru (’70), după un contraatac tăios purtat de Bîrza. Golul celor de la Jiul, înscris de Gheţi (’81), nu a mai schimbat soarta meciului, iar FC Drobeta rămâne invincibilă pe teren propriu în acest campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS