10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInstrucţie cu Mioveni

Instrucţie cu Mioveni

CSM Vâlcea a cucerit trei puncte importante, după ce a dominat cu autoritate partida cu Dacia Mioveni.

CS Municipal s-a temut de meciul cu Dacia Mioveni, formaţia care acum două sezoane îi „fura“ la mustaţă promovarea în primul eşalon.
Elevii lui Alin Artimon au început în forţă ostilităţile şi puteau deschide scorul încă din minutul 7, atunci când şutul lui Iulică Popa nu şi-a atins ţinta. Dacia a ripostat prin acţiunea lui Claudiu Ionescu, din minutul 23, dar Perianu a fost la post şi a reţinut.
Vâlcenii au intrat la cabine în avantaj după ce Sergiu Popescu, fotbalist reactivat de Artimon, a reuşit o acţiune de zile mari, cu patru minute înainte de pauză. El a driblat tot ce i-a stat în cale, inclusiv pe portarul Ilie, şi a înscris, acţiunea fiind aplaudată la scenă deschisă de cei 2.000 de spectatori.
CSM a dominat cu autoritate repriza secundă, argeşenii reuşind să ajungă în careul lui Perianu rar, fără a pune în pericol poarta. În minutul 70, Răzvan Dobre a fost faultat clar în careu de Năuiu, iar Enache Câju a dus scorul la 2-0. Tabela a fost închisă de Jaka Stromajer, cu 12 minute înainte de final, atacantul sloven făcând slalom printre apărătorii oaspeţilor.
„Este al patrulea meci pe care îl jucăm într-o formulă identică. Îi felicit pe elevii mei pentru dăruirea de care au dat dovadă. Ne aşteaptă alte trei jocuri dificile, dar sperăm să rămânem sus în clasament“, a concluzionat după meci Alin Artimon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU