16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBistriţa, pusă la zid de Cîrţu

Bistriţa, pusă la zid de Cîrţu

Antrenorul pandurilor, Sorin Cîrţu, trimis în tribune  în timpul partidei, a acuzat „centralul“ întâlnirii că face jocurile Gloriei.

Debutul jocului de pe „Municipal“ a fost exploziv, Gloria reuşind să deschidă scorul în minutul 2, prin Silvăşan, care l-a surprins pe portarul gorjenilor cu un şut în vinclu. Fericirea bistriţenilor a ţinut doar două minute, Pandurii restabilind egalitatea prin Raskovic, la primul său gol în Liga I.
Apoi, jocul a scăzut în intensitate şi cele două formaţii nu s-au mai apropiat de gol. Lenţi la construcţie şi destul de previzibili, pandurii au aruncat mingile spre careul oaspeţilor, însă loviturile de cap ale lui Raskovic şi Orac nu i-au dat emoţii lui Albuţ.
Jocul s-a încins în minutul 74, când centralul Istvan Kovacs nu l-a sancţionat pe Mărginean cu cartonaş galben pentru henţ, acordând doar lovitură liberă. Deoarece bistriţeanul mai avea un cartonaş galben, acesta ar fi trebuit să fie eliminat.
Antrenorul Cîrţu a protestat, însă „fluieraşul“ l-a trimis la vestiare. Pandurii puteau să dea lovitura în ultima fază a jocului, când mingea reluată cu capul de Cardoso a lovit bara porţii lui Albuţ. Kovacs nu şi-a terminat treaba nici după ultimul fluier, acordând în continuare cartonaşe galbene lui Stanca şi Mărginean pentru proteste, ultimul văzând cartonaşul roşu în drumul spre cabine, la intervenţia oficialilor gorjeni.

20 de ani de jocuri de culise

După meci, Sorin Cîrţu a considerat că echipa sa a câştigat un punct şi nu a pierdut două, în condiţiile arbitrajului ostil. „E un 1-1 care, până la urmă, l-au scos împotriva firii. Împotriva a ceea ce trebuia să fie. Asta este situaţia. Nu ştiu ce are Kovacs cu mine sau altcineva. El este într-o situaţie foarte periculoasă şi de aceea trag un semnal de alamă şi la clubul meu, dar şi la altele pentru că el nu a fost delegat întâmplător la partida aceasta. Nu a fost întâmplător nici la alte meciuri. Jur că niciodată nu voi mai fi pe bancă dacă va mai fi delegat acest arbitru şi dacă mă va mai arbitra vreodată. Vom cere recuzarea lui. Domnilor, treziţi-vă! Conducători de cluburi, antrenori, treziţi-vă, pentru că tot ceea ce se face e degeaba! Muncim degeaba, pentru că este un fotbal influenţat, influenţabil şi trebuie să tragem odată semnalul de alarmă. De 20 de ani se fac jocurile pentru echipa asta. Ne-am săturat, pentru că Bistriţa a ţinut fotbalul pe loc timp de 20 de ani. Se face acelaşi lucru în 2008“, a răbufnit Cîrţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS