29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPiţurcă: Francezii au fost mai valoroşi

Piţurcă: Francezii au fost mai valoroşi

La finalul meciului pierdut de CFR Cluj în faţa lui Girondins Bordeaux, selecţionerul naţionalei tricolore, Victor Piţurcă, a spus că vicecampioana Franţei a demonstrat că este mai valoroasă decât campioana României.
„Bordeaux a demonstrat încă o dată că este echipa mai valoroasă. Nu există un complex francez, ci doar cel al valorii. S-a simţit o anumită oboseală la CFR şi cred că jucătorii campioanei României au fost dominaţi psihic de francezi. Păcat, pentru că au egalat rapid, au revenit în joc şi apoi au avut foarte multe ocazii“, a menţionat Piţurcă. În opinia antrenorului reprezentativei României, CFR Cluj a făcut câteva greşeli tactice majore: le-a oferit francezilor spaţii mari, iar „echipa a fost uneori dezlânată“ şi nu a pregătit foarte bine fazele fixe, fructificând doar una dintre multiplele oportunităţi pe care le-a avut. Piţurcă a adăugat că portarul Stăncioiu nu a avut nici o vină la golul al doilea, primit din lovitură liberă, deoarece „şutul a fost bine plasat şi era foarte greu să scoată mingea“.
Selecţionerul tricolorilor s-a declarat sceptic în privinţa calificării campioanei României în optimile Ligii Campionilor.
„Nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat la Roma, când CFR a obţinut trei puncte mari. Returul cu italienii va fi mult mai greu. Ca să aibă şanse de calificare, CFR trebuie să câştige cu Roma şi să facă egal cu Chelsea. E foarte puţin probabil să se întâmple acest lucru, însă surprize în fotbal s-au mai văzut“, a spus Victor Piţurcă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS