12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Cei mai lungi blugi din lume, croiţi în Peru

Blugii sunt un articol vestimentar care, indiferent de sezon şi de tendinţe, este mereu la modă. Apăruţi ca uniformă de lucru în Statele Unite, celebrii pantaloni din denim au devenit un adevărat obiect de cult printre tineri. În plus, ei au oferit şi ocazia perfectă pentru amatorii de celebritate de a aspira la un loc în Cartea Recordurilor. Este şi cazul peruanilor, care încearcă să doboare recordul mondial în materie de blugi, croind cea mai lungă pereche de pantaloni din denim din lume. În acest scop, ei au folosit 3.000 de metri de material, pentru a realiza o pereche de blugi care măsoară 40 de metri lungime, 30 de metri lăţime şi cântăreşte două tone.

 

Cercetător stresat,pe post de Rambo

Un om de ştiinţă stresat a decis să abandoneze munca de cercetare şi să devină o combinaţie între Rambo şi William „Bill“ Foster, celebrul personaj interpretat de Michael Douglas în pelicula „Cădere liberă“. Sub haină, bărbatul a început să poarte o centură cu patru cuţite, unul dintre acestea cu o lamă de 21 de centimetri, două ciocane, foarfece, şurubelniţe şi alte obiecte ascuţite. Astfel înarmat, bărbatul, un fizician italian de 44 de ani, cunoscut pentru problemele sale psihice, a început să ameninţe trecătorii, el fiind, în cele din urmă, prins de carabinierii din Bologna. „Am vrut doar să văd până unde aş putea ajunge“, a mărturisit bărbatul. La început, fizicianul a oprit un tânăr pe scuter, pe care l-a ameninţat cu un ciocan şi i-a furat vehiculul. Apoi, a mers într-un fast-food, de unde a cumpărat un sandviş şi o bere. În momentul în care a trebuit să plătească, recalcitrantul om de ştiinţă a scos din nou ciocanul şi l-a ameninţat pe vânzător, cerându-i să-i dea toate încasările. De acelaşi tratament a avut parte şi un trecător, care a intervenit în ajutorul proprietarului restaurantului. În acel moment, a intervenit poliţia. Văzându-se înconjurat, bărbatul a scos un cuţit, el fiind în cele din urmă anihilat de forţele de ordine.

 

Vali Rupiţă, luat cu asalt de fani

Vali Rupiţă, interpretul lui Nea Fane din telenovela „Regina“, a fost luat cu asalt de cei aflaţi în vizită la Mănăstirea Bistriţa. Imediat ce l-au zărit, fanii au vrut să se fotografieze cu îndrăgitul actor. Încântat, Vali Rupiţă le-a povestit despre şatră, despre Regina, despre State şi Flăcărica. Actorul mărturiseşte că a fost extrem de emoţionat când s-a văzut înconjurat de copii. „Erau toţi atât de curioşi să afle ce se mai întâmplă în telenovela lor preferată. M-au întrebat dacă lui Stătică îi revine vederea, dacă Regina e din „neam de regină“, de ce se poartă Flacăra aşa urât cu State“, a spus Vali. Cel mai mult l-a impresionat pe interpretul lui Nea Fane faptul că a făcut cunoştinţă cu nişte fani adevăraţi. „Cum m-au văzut, au început să strige «Nea Fane! Nea Fane!» şi m-a surprins faptul că ştiau pe de rost replici întregi din «Regina». S-a organizat chiar şi un concurs ad-hoc de «cine ştie mai multe replici». Au fost foarte simpatici şi le-am dat tuturor autografe, chiar şi părinţilor. Am fost extrem de emoţionat şi fericit în egală măsura că «Regina» are priză şi la cei mici, şi la cei mari“, a mărturisit actorul. Transformată în fotograf de ocazie, proaspăta soţie a lui Vali, Monica, alături de care acesta plecase într-un periplu la mănăstirile din Moldova, a făcut cu greu faţă cererilor celor care voiau să păstreze drept amintire o poză cu îndrăgitul actor. „Monica nu mai ştia cui să facă mai întâi poze. Cei mici mi-au demonstrat că sunt fani înfocaţi, iar eu m-am bucurat că am reuşit, cu un autograf, să le fac o bucurie atât de mare“, a spus Vali Rupiţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS