12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLyon, învingătoare înaintea meciului cu Steaua

Lyon, învingătoare înaintea meciului cu Steaua

Campioana en-titre a Franţei, Olympique Lyon, adversara echipei Steaua Bucureşti din Grupa F a Ligii Campionilor, a învins duminică pe teren propriu pe Le Mans, cu 2-0, într-un meci din etapa a 12-a a campionatului din Hexagon. Cele două goluri ale partidei au fost marcate de Benzema (’21) şi de Juninho (’56).
Antrenorul campioanei Franţei, Claude Puel, a utilizat în acest meci următorii jucători: Lloris – Gassama, Cris, Boumsong, Reveillere – Keita (Kallstrom ’82), Juninho (Makoun ’59), Toulalan, Delgado – Fred, Benzema (Ederson ’57).
„Acum trebuie să ne gândim la următorul meci şi să avem o echipă performantă. Trebuie să ne învăţăm să jucăm o dată la trei zile, să ne recuperăm fizic la timp pentru următoarea partidă. Dacă avem rezultate bune, nu trebuie să fim euforici, iar atunci când jucăm mai puţin bine să nu facem o tragedie. Acest lucru este mai dificil pentru fotbaliştii tineri. Meciul de miercuri (mâine – n.r.) cu Steaua va fi foarte dificil. Schimbarea antrenorului a motivat foarte mult jucătorii de la Steaua, dar noi trebuie să trecem peste asta şi să ne impunem“, a afirmat Puel.
„Este bine că jocul nostru este tot mai bun. Am muncit foarte mult până acum şi îmi place că în lot sunt jucători polivalenţi, pentru că avem nevoie de aşa ceva“, a adăugat tehnicianul francez.
Meciul dintre Olympique Lyon şi Steaua se va disputa mâine, de la ora 21.45, pe „Stade Gerland“. În jocul tur, disputat la Bucureşti, Lyon s-a impus cu 5-3.
Partida va fi arbitrată de o brigadă spaniolă, cu Manuel Mejuto Gonzales la centru, ajutat la cele două linii de Juan Carlos Yuste Jimenez şi Javier Hugo Novoa Robles, arbitru de rezervă fiind desemnat David Fernandes Borbalan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS