Acasă Sport Oltenii, surprinşi de proporţiile scorului

Oltenii, surprinşi de proporţiile scorului

Victoria categorică obţinută de Universitatea la Mediaş i-a surprins până şi pe olteni, antrenorul Napoli şi patronul Mititelu afirmând că nu se aşteptau la un asemenea rezultat. Italianul a apreciat modul în care elevii săi au ştiut să profite de avantajul de două goluri luat la pauză.
„Am pregătit foarte bine partida, am marcat rapid şi asta ne-a făcut meciul uşor. Am speculat foarte bine jocul pe contraatac. Am avut şi alte ocazii de a marca, dar nu mă aşteptam să câştigăm cu 5-2“, a spus Nicolo Napoli.
„Am făcut spectacol, nu mă aşteptam să câştigăm cu 5-2, dar am jucat foarte bine. Am obţinut o victorie muncită, deloc facilă, în ciuda scorului înregistrat. Nu ţin să remarc vreun jucător, toţi şi-au făcut datoria astăzi (ieri – n.r.) pentru Universitatea“, a spus şi Mititelu, care i-a sfătuit pe cei de la Mediaş să nu se mai plângă atât de arbitraje.
De partea cealaltă, tehnicianul formaţiei Gaz Metan, Cristi Pustai, a apreciat superioritatea Ştiinţei.
„Am pierdut cu o echipă foarte bună. Cred că a fost joc periculos la golul doi şi arbitrul trebuia să fluiere fault în atac, dar nu mai contează. Am încercat să revenim în joc, însă, după golul lui Dorel Stoica, totul s-a rupt. În faţa valorii trebuie să ne ridicăm pălăria. Le-am spus jucătorilor să ridice capul pentru că nu trebuie să pierdem puncte cu formaţiile care se bat cu noi la retrogradare. Era de aşteptat să pierdem cu echipele mari, iar Craiova este o astfel de formaţie“, a afirmat Pustai.

Exit mobile version