10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, decimaţi de accidentări

Pandurii, decimaţi de accidentări

Ultimele şase etape ale turului vor fi un adevărat test de supravieţuire pentru antrenorul Sorin Cîrţu, care trebuie să formeze o echipă competitivă dintr-un lot decimat numeric şi valoric. Celor trei jucători accidentaţi, Vasilache, L. Mihai şi Arrieta, li s-au alăturat, după partida de la Craiova, alţi trei, Păcurar, Orac şi Cardoso. Diagnosticaţi cu rupturi musculare, primii doi vor fi indisponibili până la sfârşitul anului. Mai mult, convalescenţa lui Vasilache s-a prelungit cu alte zece zile. Cîrţu este îngrijorat că nu va avea soluţii viabile pe banca de rezerve, el putând însă cârpi un prim unsprezece competitiv. „Putem face o echipă bună cu FC Vaslui, cu fotbalişti care au mai evoluat pe posturile respective. Pentru un prim unsprezece avem jucători, să vedem după aceea ce soluţii găsim“, a afirmat antrenorul oltean.
Cu 11 puncte acumulate în tot atâtea etape, Pandurii este ameninţată cu retrogradarea şi nu îşi poate permite paşi greşiţi, cel puţin acasă, în acest an. Totuşi, şi un egal în compania unei echipe de cupe europene, SC Vaslui, este bun. „Toate meciurile sunt importante, pentru că avem puncte puţine, dar avem timp să refacem ce s-a pierdut. Ne trebuie rezultate pozitive în fiecare meci. Am jucat cu Rapid, Craiova, urmează SC Vaslui, echipe de cupe europene. Sper să fim concentraţi la maximum cu Vaslui. Asta este cheia. Dacă ne prezentăm montaţi ca şi în meciul cu Rapid, suntem o echipă greu de bătut acasă“, a mai spus Cîrţu.
Obligat de accidentări, dar şi de forma arătată de unii jucători, Sorin Cîrţu va face schimbări în rândul titularilor, printre posturile vizate fiind şi cele de portar şi atacant. „Schimbări vor fi în toate compartimentele, pentru că avem jucători accidentaţi. În ceea ce-l priveşte pe Stanca mă voi sfătui şi cu Silviu Lung. Am avut o discuţie şi cu Alex Piţurcă şi i-am spus că l-aş fi schimbat la Craiova, însă am fost forţat să-l ţin în teren de rezultat şi de accidentări. Să nu creadă că şi-a făcut datoria“, a încheiat Cîrţu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS