17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova, învinsă la Deva

FC Craiova, învinsă la Deva

FC Craiova a pierdut, luni seară, cu scorul de 5-1 (3-0) disputa din deplasare cu CIP Deva, în derbiul seriei vest al Ligii I de futsal. Unicul gol al oltenilor a fost înscris de Stanciu, la scorul de 5-0 pentru gazde, care punctaseră prin internaţionalii Matei (trei goluri), Stoica şi Lupu.
Pentru FC Craiova au evoluat: Rizan – A. Mihalache, Cioboiu, Stanciu, Bugălă. Au mai intrat: Apostol, M. Mihalache, Alecu, Stancuţa, Relea. Craiovenii au fost conduşi de pe bancă de Dragoş Arnăutu.
După această victorie, echipa hunedoreană s-a distanţat la trei puncte în fruntea clasamentului, cu 18 puncte, în timp ce formaţia olteană, finanţată de Sorin Croitoru, a rămas cu 15 puncte. După acest joc, portarul craiovean Cătălin Rizan a plecat la reunirea naţionalei de futsal a României. Selecţionata condusă de Zoltan Jakab va disputa două meciuri amicale, la Odorheiu Secuiesc, în compania Poloniei. În Liga a II-a de futsal, seria nord, Gecorom Craiova a fost învinsă, în deplasare, de Hidroteam Piteşti, scor 4-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS