21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlnoudji vrea să plece de la Pandurii

Alnoudji vrea să plece de la Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a pierdut, scor 1-0, amicalul disputat ieri cu Energia Rovinari, unicul gol al jocului fiind marcat de Adi Popescu, în minutul 5.
Antrenorul Sorin Cîrţu l-a urmărit timp de o repriză pe brazilianul Astorga, fostul clujean având însă o evoluţie modestă. Probabil, Cîrţu va renunţa să-l achiziţioneze, fundaşul sud-american fiind şi accidentat o perioadă îndelungată. Echipa Pandurii a evoluat în componenţa: Mingote – Rusu, Popa, Astorga, Diaconu – Dedu, Vancea, Murgan, Tremonti – Simion, Raskovic, după pauză mai intrând Bălăeţ, Rada, Alnoudji şi Mohora.
Camerunezul Nicolas Alnoudji doreşte să-şi rezilieze contractul cu gruparea gorjeană, acesta nereuşind să debuteze încă într-un joc oficial. Alnoudji şi-a găsit echipă şi speră să ajungă la un acord cu preşedintele Marin Condescu, motivând că nu a fost nici măcar cooptat în lot de la transferul său la Pandurii Târgu Jiu.
SC Vaslui, adversarul de vineri al gorjenilor, este privit cu respect de elevii lui Sorin Cîrţu, în ciuda perioadei mai slabe pe care o traversează moldovenii.
„Trebuie să ne temem de Vaslui, pentru că este o echipă foarte bună. Nu ştiu dacă este ceva nou, dar toate formaţiile care au jucat în Intertoto de la jumătatea turului nu au mai avut rezultate. Probabil, oboseala îşi spune cuvântul. Vasluienii au disputat foarte multe meciuri anul acesta cam în aceeaşi formulă. Dacă jucăm bine, cred că vom câştiga. Avem mare nevoie de puncte, o să fie un meci foarte greu, cu încărcătură psihică mare. Sper să iasă bine, pentru că nu mai avem voie să dăm greş până la sfârşitul turului“, a declarat Ilie Iordache. Acesta va fi, probabil, soluţia lui Cîrţu pentru postul de mijlocaş stânga, având în vedere că Păcurar şi Orac sunt accidentaţi, ambii suferind rupturi musculare în partida de duminica trecută, de la Craiova.
Oficialii FRF şi LPF, Mircea Sandu şi Mitică Dragomir, cu care Marin Condescu a fost în „război“ în această vară, sunt aşteptaţi miercurea viitoare la Motru, unde se va inaugura un teren sintetic omologabil pentru jocuri oficiale. „Cu ocazia inaugurării, vom organiza două amicale. În primul va juca o selecţionată a Olteniei, pregătită de Sorin Cîrţu, cu o selecţionată a Federaţiei Române de Fotbal, coordonată de Ştefan Iovan.
În cel de-al doilea meci se vor întâlni Pandurii şi o selecţionată a echipelor din Liga a III-a. Îi aşteptăm la Motru pe Mircea Sandu, pe Mitică Dragomir, inclusiv pe Viorel Duru, pentru a omologa terenul“, a declarat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS