8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Un câine, cavaler de onoare la nuntă

La nunta britanicilor Harriet şi Andrew Athay, personajele principale au fost cavalerul şi domnişoarele de onoare, nimeni alţii decât câinii cuplului. După cum informează site-ul ananova.com, tinerii însurăţei au fost conduşi la altar de căţelul Ed, cavalerul de onoare, şi de căţeluşele Humbug şi Goulash. Mirele şi mireasa au considerat de cuviinţă că animalele de companie trebuie să aibă un rol important în nuntă, pentru că datorită lor s-au cunoscut. Harriet şi Andrew s-au văzut pentru prima dată în 2007, când fiecare ieşise să-şi plimbe patrupedul pe o plajă din Dorset. S-au plăcut, s-au întâlnit şi, după câteva luni, în timpul unei vacanţe, Andrew a cerut-o pe Harriet în căsătorie.

Condamnat să poarte o pancartă autodenigratoare

Un american din Wisconsin a scăpat de pedeapsa cu închisoarea acceptând ca, în schimb, să poarte o pancartă pe care scrie: „Am fost un tâmpit“. Potrivit site-ului cyberpresse.ca, Shane Mc Quillan a pledat vinovat în faţa acuzaţiilor de vandalism, după ce, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a doborât cu maşina bariera închisă a fabricii unde lucrează. După ce oamenii legii l-au oprit şi l-au dus la secţie, bărbatul şi-a motivat gestul declarând simplu că a fost un tâmpit în momentul respectiv. Adus în faţa judecătorului, acesta i-a oferit două posibilităţi: fie să petreacă un timp în închisoare, fie să suporte umilinţa de a sta în faţa fabricii respective cu o pancartă pe care să scrie „Am fost un tâmpit“. Fără să stea pe gânduri, Shane Mc Quillan a ales a doua variantă, devenind astfel ţinta ironiilor colegilor săi, dar scăpând de închisoare.

A încercat să răpească animalul de companie al fostului iubit

O poloneză riscă să petreacă până la cinci ani în închisoare după ce a încercat să răpească animalul de companie al fostului ei iubit, informează ananova.com. Beata Wolotka, de 36 de ani, susţine că poate să accepte ideea că s-a despărţit de iubitul ei, dar că nu poate să stea departe de câinele acestuia. În momentul despărţirii, cei doi s-au înţeles ca femeia să poată plimba din când în când câinele, un golden retriever. Cu toate acestea, Beata Wolotka nu şi-a respectat partea din înţelegere, „uitând“ la un moment dat să ducă animalul înapoi, motiv pentru care stăpânul câinelui a făcut plângere la poliţie. „Femeia ne-a spus că s-a ataşat foarte mult de câine în timpul relaţiei cu fostul iubit. Ea susţine că nu mai poate trăi fără acel golden retriever“, au explicat poliţiştii, nedumeriţi de acest caz neobişnuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS