10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu, din nou la control

Mutu, din nou la control

Presa italiană a anunţat că atacantul român al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, care în ultimul timp a acuzat dureri la genunchi, va mai efectua astăzi un control pentru a fi sigur că nu are probleme grave, după ce şi marţi a fost consultat de medici.
„Adrian Mutu s-a întors la Florenţa, iar acum se antrenează separat. Primele analize pe care le-a făcut la genunchi au fost pozitive, dar românul va mai face un control astăzi pentru a fi sigur că nu există probleme mai grave. Totuşi, prezenţa sa pe teren din primul minut în partida cu Reggina pare sigură“, a notat site-ul fiorentina.it.
În schimb, cotidianul Gazzetta dello Sport a scris că Mutu ar putea fi odihnit de antrenorul Prandelli şi în meciul cu Reggina, după ce acest lucru s-a întâmplat şi la partida din precedenta etapă, cu Chievo.
„Românul Mutu nu are încă pace. Genunchiul îi creează probleme şi va face un RMN pentru a vedea ce se întâmplă. Durerile sale au început de săptămâna trecută, iar acum s-au acutizat şi trebuie să descopere cum pot fi tratate. Probleme la menisc ar însemna pentru Mutu un chin şi mai mare, mai ales că jucătorul are necazuri încă din august, atunci când s-a accidentat la cot, iar de atunci nu mai revine la forma fizică optimă. Mutu s-a luptat să reintre în formă, iar dacă va lipsi cu Reggina, sigur va juca împotriva lui Bayern München în Liga Campionilor“, a precizat Gazzetta dello Sport.
La rândul său, violanews.com a scris că Mutu nu a reuşit să revină în forma fizică optimă din 19 august, când s-a accidentat la cotul stâng.
„Încet, încet, Mutu a trebuit să ajungă la o condiţie fizică perfectă, însă acelaşi cot stâng (care în campionat este protejat cu o apărătoare, interzisă însă la meciurile internaţionale) i-a afectat armonia mişcărilor în cele mai simple faze de joc. Din acest motiv, Mutu nu şi-a revenit, dar este foarte clar că dacă nu va evolua cu Reggina, va încerca să fie prezent la meciul cu Bayern München, din Liga Campionilor“, a menţionat sursa citată.
Să remarcăm că selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a opinat că Mutu va trebui să fie supus unei intervenţii chirurgicale, cel mai probabil în iarnă, pentru a fi apt la meciurile primei reprezentative de la începutul anului viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS