5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRibery ştie că România este o nucă tare

Ribery ştie că România este o nucă tare

Mijlocaşul Franck Ribery, care este legitimat la Bayern München, este aşteptat să revină ca titular la naţionala Franţei în partida de mâine, cu România, care se va disputa pe stadionul „Farul“ din Constanţa, de la ora 21.40, în Grupa a 7-a a preliminariilor CM 2010. Ribery a afirmat că s-a recuperat complet după accidentarea care l-a ţinut o lungă perioadă departe de gazon, susţinând că este pregătit să evolueze în meciul cu România, pe care îl consideră „important şi dificil“.
„Acum mă simt foarte bine. M-am recuperat în urma accidentării, m-am pregătit normal şi vreau să joc din nou într-o partidă la nivel înalt. Mi-a lipsit mult echipa naţională a Franţei. A trecut mult timp în care am fost indisponibil şi am simţit lipsa ambianţei din lotul primei reprezentative. Simt că atmosfera la echipă este foarte bună înaintea disputei cu România, care este foarte importantă şi dificilă. Trebuie să fim determinaţi pentru a obţine victoria, pentru că avem nevoie de un rezultat pozitiv. Toată lumea ştie că obiectivul nostru este calificarea la Campionatul Mondial“, a spus Ribery.
La rândul său, mijlocaşul lui Olympique Lyon, Jeremy Toulalan, a afirmat că partida pe care echipa Franţei o va susţine la Constanţa va fi foarte dificilă, însă nu ar trebui să existe atâta presiune în jurul acestei dispute.
„Meciul cu România va fi foarte dificil, având în vedere şi contextul în care se joacă“, a spus Toulalan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS