15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAnelka, Gallas şi Benzema, menajaţi la antrenament

Anelka, Gallas şi Benzema, menajaţi la antrenament

Nicolas Anelka, William Gallas şi Karim Benzema s-au antrenat miercuri separat de restul lotului Franţei, dar vor face cu toţii deplasarea la Constanţa pentru meciul de mâine cu România.
Atacantul formaţiei Chelsea Londra, Nicolas Anelka, a primit avizul medicilor de a evolua în partida cu naţionala lui Victor Piţurcă, dar selecţionerul Domenech a preferat să-l menajeze în urma problemelor musculare pe care le-a acuzat jucătorul. Alţi doi componenţi ai reprezentativei „cocoşului galic“, vârful lui Lyon, Karim Benzema, şi căpitanul lui Arsenal, William Gallas, s-au pregătit separat de restul coechipierilor.
Pentru a completa lotul naţionalei Franţei, Raymond Domenech i-a invitat în cantonamentul de la Clairefontaine pe mijlocaşul Didier Digard (Middlesbrough) şi pe atacantul Julien Quercia (Auxerre). În cadrul şedinţei de pregătire de miercuri, selecţionerul şi-a împărţit elevii în două echipe de câte 11, pentru un joc-şcoală. Din „formaţia-tip pentru meciul cu România“ au făcut parte: Mandana – Sagna, Gallas, Abidal, Evra – Toulalan, Vieira – Ribery, Gourcuff, Ben Arfa – Henry. Cealaltă garnitură aliniată de Domenech a fost: Lloris – Fanni, Mexes, Squillaci, Clichy – A. Diarra, Digard, Malouda – Quercia, Benzema, Pongolle. Franţa şi România se vor întâlni mâine, la Constanţa, într-o partidă contând pentru campania de calificare la Cupa Mondială din 2010. Ambele formaţii au pierdut meciurile de debut în Grupa a 7-a, dar au câştigat următoarea dispută. Liderul grupei este Lituania, care are punctaj maxim după primele două etape.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS