11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu are aliaţi în conflictul cu Chelsea

Mutu are aliaţi în conflictul cu Chelsea

Într-o conferinţă de presă organizată ieri, la Mamaia, Adrian Mutu a spus că este încântat de sprijinul pe care FIFPro şi AFAN i-l acordă în litigiul cu Chelsea şi speră să obţină o decizie favorabilă din partea Curţii de Arbitraj pe Sport (CAS). „Briliantul“ a fost obligat de FIFA să plătească fostului său club, Chelsea Londra, daune în valoare de aproximativ 17 milioane de euro, după ce a fost depistat că a consumat droguri.
„Mă bucur de sprijinul acordat de cele două sindicate. Nu mi se pare corect ce s-a întâmplat. Sper ca împreună să facem treabă. Îi mulţumesc şi lui Cristi Chivu pentru sprijin. E foarte important pentru mine să ştiu că am cele două sindicate alături, pentru că urmează să se ia o decizie importantă pentru mine“, a spus Mutu.
Preşedintele de onoare al AFAN, Cristi Chivu, a afirmat că Adrian Mutu va fi ajutat până la capăt în scandalul cu Chelsea.
„Este cea mai importantă mişcare de susţinere pe care o facem pentru un sportiv. Ne bucurăm că putem demonstra că sindicatele sunt alături de fotbalişti. Avem aceleaşi drepturi ca oamenii de rând, nu am ajuns la sclavagism. Îl vom susţine pe Adi şi îl vom ajuta“, a precizat Chivu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU