17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTănasă îi ţine pumnii lui Prepeliţă

Tănasă îi ţine pumnii lui Prepeliţă

Pentru că nu a dat randamentul dorit, Ciprian Tănasă a fost împrumutat de Universitatea Craiova la Poli Iaşi. Şi acolo, atacantul a fost urmărit de ghinion, accidentându-se în meciul cu FC Timişoara.
„Tase“ a declarat ieri că este refăcut şi aşteaptă să joace la Urziceni, fiind convins că prin prestaţiile viitoare îl va convinge pe Napoli să-l recheme la echipă. „Nu a fost o accidentare gravă. Chiar acum am ieşit de la tratament. Am avut probleme la spate, dar sigur joc luni la Urziceni. De fapt, mă antrenez alături de colegi. Sper că s-a terminat cu ghinioanele pe care le-am avut la Craiova şi sunt gata să ajut echipa la care evoluez acum. Vreau să joc bine şi să demonstrez că merit să revin la Universitatea“, a spus Tănasă pe fanatik.ro.
Fotbalistul de 27 de ani nu a pierdut prilejul şi i-a urat fostului său coleg de la FC Argeş, Andrei Prepeliţă, să înscrie în poarta piteştenilor.
„Mi-aş dori ca golul victoriei Universităţii să fie marcat de «Prepe». Aş vrea să fie jucătorul decisiv al Ştiinţei. Este în mare formă şi merită să fie omul meciului cu FC Argeş. Trebuie să fie primit bine în Trivale, aplaudat, nu să îl înjure lumea. A jucat atâţia ani la FC Argeş şi şi-a făcut datoria pentru această echipă. Ce era să facă, să rămână pe viaţă la Piteşti?“, a mai spus Tănasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS