16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDilevski, pe post de Zorro

Dilevski, pe post de Zorro

Ştiinţa se va prezenta mâine, în Trivale, în formulă completă. Nicolo Napoli îl va avea la dispoziţie pentru partida cu FC Argeş şi pe Spase Dilevski, jucător care a ratat meciul cu FC Braşov din cauza unei fracturi de piramidă nazală suferite în confruntarea cu Unirea Urziceni.
Mijlocaşul australian şi-a reluat pregătirile, însă, în cazul în care antrenorul va decide să se bazeze pe el, trebuie să poarte o mască specială de protecţie, care a fost deja procurată de medicul Claudiu Stamatescu.
„La Urziceni, Dilevski a putut să continue jocul deoarece era încălzit. Durerile au fost apoi insuportabile, de aceea a stat cu Braşovul. Acum se simte bine şi va reveni, dar va evolua cu o mască de protecţie“, a precizat secundul Jerry Gane.
După ce a evoluat o jumătate de oră în partida cu braşovenii, după o pauză de aproape două luni, Wobay este şi el gata să revină ca titular, Napoli având nevoie la Piteşti de tehnica şi inventivitatea leonezului.
În aceste condiţii, italianul ar putea alinia mâine formula de bază, pentru prima dată în acest sezon. În cazul în care Dilevski va sări totuşi din schemă, Costea ar putea fi păstrat în banda stângă, în faţă urmând să evolueze acelaşi cuplu ca în ultimele două etape, Stoianof – Baird.
Alb-albaştrii au avut parte de un program lejer în această săptămână, efectuând un singur antrenament pe zi, astăzi după-amiază echipa urmând să plece spre Piteşti.
Dănănae, Dilevski şi Prepeliţă trebuie să fie atenţi în jocul de mâine, un eventual cartonaş galben aducându-le o etapă de suspendare, ei putând astfel rata derbiul Olteniei cu Pandurii, programat în Bănie, peste două săptămâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU