21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu a făcut cadouri Milanului

Chivu a făcut cadouri Milanului

Românul lui Inter nu s-a descurcat deloc în meciul cu Milan şi a fost spectator la centrarea lui Kaka la singurul gol al meciului de pe „San Siro“.

Cristian Chivu a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren în derbiul AC Milan – Inter, disputat în etapa a cincea a campionatului Italiei şi încheiat cu victoria „rossonerilor“ cu 1-0. Chivu a greşit mult, inclusiv la primul gol, când a fost spectatorul adversarului său direct, Kaka, la centrarea brazilianului pentru Ronaldinho. „La centrarea lui Kaka, Chivu a fost o statuie frumoasă. Şi-a pus mâinile la spate, s-a oprit şi s-a uitat în zare. A avut alte momente de amnezie pe durata meciului, în special în prima repriză. Le-a făcut multe cadouri adversarilor, cu toate că până la Crăciun mai sunt trei luni“, a scris agenţia TGcom despre Chivu. Sursa citată l-a notat cu cinci pe fundaşul român, care a revenit recent după o operaţie suferită la umăr în luna iulie. Şi agenţia Datasport a scris despre internaţionalul român că „l-a pierdut de multe ori pe Zambrotta atunci când fundaşul Milanului a urcat în atac“.
În urma înfrângerii în faţa lui Milan, Inter a pierdut prima poziţie în clasament în favoarea lui Lazio, învingătoare la Torino cu 3-1 (Pandev ’30, Zarate ’63, ’83 – pen. / Amoruso ’90+2). Radu Ştefan a fost titular la oaspeţi şi a jucat pe toată durata meciului. „Biancocelesti“ au 12 puncte, cu două mai multe decât Inter. Poziţia a doua este ocupată de Napoli, care s-a impus la Bologna, prin reuşita lui Denis (’87).

Şi Codrea a jucat prost

La fel de şters a fost şi mijlocaşul Paul Codrea în partida pe care echipa sa, Siena, a pierdut-o cu 2-1 pe terenul formaţiei Udinese. Quagliarella (’22) şi Pepe (’29) au marcat pentru friulani, în timp ce reuşita toscanilor a purtat semnătura lui Kharja (’38). Codrea a rămas în teren până în minutul 58, când i-a luat locul Coppola. „Deşi a stat pe teren o oră, nu s-a văzut aproape deloc“, a scris Datasport despre Codrea, pe care l-a notat cu cinci. În urma eşecului de la Udine, Siena a coborât pe locul 16 în clasament. Nici de data aceasta, antrenorul Marco Giampaolo nu l-a folosit pe fundaşul Cosmin Moţi, care încă nu a debutat în Serie A. Echipa antrenată de Walter Zenga, Catania Calcio, a câştigat la limită, cu 1-0, meciul jucat pe teren propriu cu Chievo Verona, golul sicilienilor fiind înscris de Paolucci, în minutul 17. La gazde, mijlocaşul român Nicolae Dică nu a jucat nici un minut. Catania ocupă un surprinzător loc cinci în clasament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS