Acasă Sport Prandelli, dezamăgit de Briliant

Prandelli, dezamăgit de Briliant

Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, s-a declarat foarte nemulţumit de maniera în care a jucat echipa sa în meciul pierdut în deplasare cu Lazio (0-3) şi susţine că l-a mâhnit şi evoluţia lui Adrian Mutu.
,„În confruntarea de pe «Olimpico» nu am fost un grup unit şi nu le-am pus adversarilor nici un fel de probleme. Am comis foarte multe erori şi sunt dezamăgit şi furios. Trebuie să devenim mai umili şi să regăsim spiritul de echipă pe care se pare că l-am pierdut în urma deselor complimente pe care le-am primit în ultima vreme.
Mutu să fie supărat pentru că a fost schimbat? Necăjit am fost eu de prestaţia lui şi a întregii echipe. Lazio a făcut un meci excelent, iar noi practic nici nu am contat în această întâlnire. Din fericire, jucătorii mei au şansa să se revanşeze în partida următoare şi să demonstreze că tot ceea ce s-a întâmplat azi (miercuri – n.r.) a fost doar un accident“. După ce Fiorentina a pierdut miercuri în faţa lui Lazio, publicaţia Gazzetta dello Sport i-a acordat Fiorentinei nota trei, cea mai mică notă a etapei a patra.

Exit mobile version