Acasă Sport Klinsmann s-a trezit din coşmar

Klinsmann s-a trezit din coşmar

Jurgen Klinsmann, tehnicianul formaţiei Bayern München, s-a declarat încântat de victoria în faţa lui FC Nürnberg, scor 2-0, din turul doi al Cupei Germaniei, sperând că astfel fanii echipei bavareze vor uita mai repede „coşmarul“ provocat de înfrângerea din campionat cu Werder Bremen, scor 2-5.
„2-0 este rezultatul potrivit al partidei cu Nürnberg. În acest meci, am vrut să facem uitat coşmarul de sâmbătă, pentru că ne măcina atât pe noi, cât şi pe suporteri. Am reuşit şi suntem bucuroşi că ne-am calificat în turul următor. Nürnberg a evoluat frumos. Este o echipă care nu se opreşte niciodată din a juca fotbal şi care a avut câteva oportunităţi, dar noi ne-am creat mult mai multe ocazii şi puteam să mai înscriem“, a spus Jurgen Klinsmann.
La rândul său, fundaşul Philipp Lahm s-a declarat mulţumit de victoria cu Nürnberg, adăugând însă că jocul bavarezilor este departe de a fi perfect.
„Am făcut prea multe greşeli împotriva lui Werder Bremen şi am fost dezorganizaţi în defensivă, dar eu zic că în disputa cu Nürnberg ne-am descurcat mai bine. Nu am fost chiar convingători, însă am avut un joc destul de solid, iar victoria noastră nu a fost în pericol nici un moment. Nürnberg este în liga a II-a, dar joacă frumos şi are o echipă bună. Noi mai avem mult până să ajungem să jucăm aşa cum trebuie“, a precizat Lahm.
Bayern München evoluează în Grupa F a Ligii Campionilor, alături de Steaua, Fiorentin şi Olympique Lyon. În prima etapă a grupelor, germanii au trecut de Steaua, scor 1-0, în timp ce italienii şi francezii au terminat la egalitate, scor 2-2. În etapa următoare, care va avea loc pe 30 septembrie, Bayern München va juca pe „Allianz Arena“ cu campioana Franţei, Olympique Lyon.

Exit mobile version